Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sárgás-fehéres váladék gyűlik...

Sárgás-fehéres váladék gyűlik össze a szeme sarkában, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
A jobb szeme nagyon könnyes és látok benne állandóan olyan nyúlós váladékot, mindíg törlöm neki kamillával, de nem múlik! Mindíg újra és újra tele a szeme! Mi lehet ez? Volt könnytömlő gyulladása születésnél, de azt hittük kinőtte, most 11 hónapos! Tobrex szemcseppet használtunk akkoriba, de lehet mégsem kerüljük el a könnytömlő mosatást? Mi a véleményetek, hasonló cipőben járók (jártak) írjatok légyszi!
2009. ápr. 11. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet huzatot kapott a kis szeme. Nekünk akkor volt ilyen, mikor szélbe kivittem a babám. Nem is kellett nagy szél hozzá, mégis picit begyulladt a szeme. Elfog múlni, persze kis idő kell hozzá. A tobrex szemcsepp jó tényleg, de szerintem ne hagyd abba a kamillás törölgetést sem és óvd a legkisebb széltől is a szemét. Jobb akkor házban maradni. Jobbulást kívánok! :)
2009. ápr. 11. 22:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehet huzatot kapott vagy kötőhártya gyulladása van. Vidd el gyerekorvoshoz és szerintem majd szemcseppet ír rá. Lehet hogy a régi dologgal van kapcsolatba, de nem hiszem.
2009. ápr. 11. 22:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ha nem múlik, akkor könnycsatorna dugulás lesz mégis csak! Mi 5,5 hósak vagyunk és már két hónapja kinlódok vele, masszirozom, mintha használna. Mutatta a doki hogy masszirozd?
2009. ápr. 11. 22:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Mutatták igen, egészen a szemöldök alatt körkörösen, ez használt nektek? Holnap doki azthiszem...Lehet a szél miatt? Elgondolkodtató, mert ma délután kezdődött és fújdogált a szél!
2009. ápr. 11. 22:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Ja a kötőhártya gyulladás mivel jár, hogy kezelik, stb? Köszi
2009. ápr. 11. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Az egyik szemét igy megoldottam, már csak a bal gáz... Ha csak egy napja van akkor huzat, én azt hittem hogy régóta... Huzattól pár nap és meggyógyul, főleg ha kamillázod.
2009. ápr. 11. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Kötőhgyuszira brulamicin cseppet is szoktak, egy hétig is tart, rohattul viszket , fáj.
2009. ápr. 11. 22:20
 8/13 A kérdező kommentje:
De a huzattól váladékozik? én azt hittem akkor csak könnyes és piros!
2009. ápr. 11. 22:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem piszkálja aszemét, úgy látom nem zavarja, ha viszkednek akkor dörzsölné, mert már van akkora hogy tudatosan odanyúlna,.
2009. ápr. 11. 22:22
 10/13 A kérdező kommentje:
És mire való ez a maszírozás? Az ott felgyülemlett váladékot jobban kidolgozod, vagyis hamarabb űrül? Na de akkor ha kiűrül akkor mért jött vissza 4x is?
2009. ápr. 11. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!