Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől fehéres 7hónapos fiam...

Mitől fehéres 7hónapos fiam széklete?

Figyelt kérdés
már másodszorra ilyen fehéres,de nem fehér darabok vannak benne,hanem olyan mintha penészes lenne,vagy mint mikor egy csoki avas,olyan a kakija.De mitől lehet?nagyon megijedtem.Nem minden,pl 1nap 2-3szor kakilt,de csak az egyik volt ilyen,meg eddig 2-szer láttam ilyennek.Anyatejes,már mondjuk 3-4napja csak 1x cicizik,már eszik sok mindent.Most próbáltam utánajárni mi lehet ez,de csak 1valahol olvastam,hogy akkor is szokott ilyen lenni,mikor vastagbélgyulladás van,vagy az epeutak elzáródnak...na itt jó ideges lettem,mert sajnos a fiamnak 2hónapos kora óta epekövei vannak,gyógyszert szed azóta,de még mindig van 2db sajnos,2hete voltunk kontrollon.De ugye lenne más baja is ha el lennének záródva az epeutak?Mert nincs baja,annyi hogy 1hétig beteg volt,torokgyulladás-nátha,még picit köhög,annyi.Már voltunk 1x kórházba a kövei miatt 1hétig,senkinek nem kivánom,most azt nem részletezném....ezért nem akarok visszamenni a gasztroenterológushoz,mert egyből beutal a kórházba.1x azóta már beutalt,ez hasfájás miatt volt,de nem feküdtünk be,szerencsére,mert aztán megoldódott,köze nem volt ahhoz amit mondott,szóval ez csak befektetne állndóan....ha volt valakinek hasonló,megirná?Vagy hogy szerintetek mitől lehet?Penész lehet egy kakiban?
2011. márc. 8. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Popsikrém?Mikor krémezem a popóját és utána kaki van,akkor fehéres a széklete.
2011. márc. 8. 22:16
 2/6 A kérdező kommentje:
nemtudom,szoktam szinte mindig,de attól olyan lenne az egész kakija?Meg nem ilyen krémes,hanem tényleg ahhoz hasonlit a legjobban,mint mikor avas egy csoki.
2011. márc. 8. 22:21
 3/6 melcsiboszi ***** válasza:
Szerintem inkább nyomás az orvoshoz vagy védőnőhöz, a kakis pelenkával együtt, ezt csak ők tudhatják, hogy csak a krémtől ilyen, vagy neadjisten, tényleg valami baj van.
2011. márc. 9. 09:31
 4/6 A kérdező kommentje:
azt kidobtam,azóta meg nem volt olyan a kakija,normális volt.Meg a párom is mondja hogy én mindenben a bajt keresem,mindent összeolvasok a neten,nincs semmi baja....:S Az orvosunk semmit nemér.a gasztr.-hoz meg 1hónapos előjegyzések vannak....nemtudom mit csináljak,ha legközelebb ilyen lesz,akkor felhivom a védőnőt,az legalább normális,hátha tud segiteni valamit,vagy tudja mi ez.De remélem semmi komoly.
2011. márc. 9. 09:45
 5/6 melcsiboszi ***** válasza:
Én is remélem, és drukkolok! :) És no para!!! :):):)
2011. márc. 10. 17:10
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi:) szerencsére azóta se volt olyan,remélem nem is lesz.
2011. márc. 10. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!