Együtt eszel a babáddal? Milyen idős?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 12:12
11/14 anonim válasza:
Reggel egyedul eszik mert amig o eszik en sminkelek, bepakolom a kocsit es indulunk bolcsibe.
Delben a bolcsibe eszik
Este kozosen ulunk le enni a csalad.
Hetvegen egyut eszunk reggel, delben es este is.
Etetni nem kell mar 14 honapos kora ota es 1 eves kora ota eszik egyut a csalad. Az etetoszeket az asztalhoz toljuk.
18 honapos
12/14 anonim válasza:
igen.Mióta etetőszékben eszik!Az ő székét is az asztalhoz húzzuk és együtt eszik a család!Szerintem sokkal jobb átvágyúak azok a gyerekek akik így nőnek fel!
13/14 anonim válasza:
Igen, 12 hónapos, és elég régóta együtt eszünk több kevesebb sikerrel (olyan 1o hónapos kora óta). Most már elég jól megy. Ő kap falatkákat, amik között etetem a főzelékkel vagy gyümölcspép+sinlac-kal. Így, hogy ő is eszik magától később unja meg. Közben én is falatozgatok. Igaz néha kihűl az ételem, néha pedig kapkodnom kell kicsit, de nekem máskor nem lenne időm enni.
14/14 anonim válasza:
21 hónapos, régóta együtt eszünk. Mivel rájöttem, hogy sokkal jobban érdekli az evés, ha mi is eszünk. Illetve régebben nagyon rossz evő volt, és sokszor úgy tudtam felcsigázni az érdeklődését, hogy letelepedtem mellé enni, és naná hogy kért belőle. Rájött, hogy neki is jó az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!