Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan alszol együtt a babáddal?

Hogyan alszol együtt a babáddal?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy akik a manókkal alszanak, hogyan teszik ezt? Egy takaró alatt vagy hálózsákban van a baba, hol fekszik az ágyon, stb?
2009. ápr. 6. 07:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én csak a hajnali szopi után veszem magam mellé a fiamat még egy kis szundira (11,5 hós ), én hálózsákban ( én varrtam termo anyagból )altatom és egy vékony kispléddel takarom be. Az ágyunk nagy franciaágy, így kényelmesen szundítunk ketten. A baba " túloldalára " egy paplant csavartam hengerbe hogy ne tudjon legurulni ( nagyon nyugodtan alszik, csak a biztonság kedvéért tettem oda )
2009. ápr. 6. 08:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kettőnk között alszik,saját takaróval.Nagy ágyunk van.
2009. ápr. 6. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hálózsákban alszik, kettőnk között. Az én takarómmal takarom be, apának is van, egy vékonyabb. (Amúgy is mindig külön takaróztunk a gyerekek születése előtt is, mert én vastagabb takarót használok.)
2009. ápr. 6. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kettőnk között a nagy ágyban. Az én takaróm alatt, de mindig lerúgja magáról, így gyakorlatilag takaró nélkül alszik. Éppen ezért plüss rugdalózót adok rá éjjelre, így nem fázik.
2009. ápr. 6. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi azt csináltuk, hogy a kiságy ott van az ágyunk mellett, leszedtük az egyik feléről a rácsot, egy szinttel lejjebb tettük, így a mi ágyunkkal egy szintben van oda húzom alváskor teljesen mellém és olyan mintha a mi ágyunkba aludna.

Mégis a saját ágyában alszik, de az közelemben, így alszik el magától és végig alussza az éjszakát.

2009. ápr. 6. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
az én kicsimet elöször saját takaóvan takartam be,de egy ideje az enyémen osztozunk:)
2009. ápr. 6. 11:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2009. ápr. 7. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!