Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Együtt eszel a babáddal?...

Együtt eszel a babáddal? Milyen idős?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 12:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen:) Néha így sikerül, néha úgy... Mármint én hol kevesebbet, hol elegendőt tudok enni. Legalább látja, hogyan kell. Kb. 14 hónapos kora óta eszünk így.
2011. aug. 10. 12:17
 2/14 anonim ***** válasza:

Mióta azt eszi,amit mi (8 hósan kezdte),azóta együtt eszünk mindig.Míg az etető székben evett,addig egy tányérból ettünk,de mióta az asztalhoz ül velünk azóta teljesen egyedül eszik,de köztünk. :D Talán emiatt eszik 1 éves kora óta egyedül.

De csak is nagy kanállal villával hajlandó enni,csak a joghurtot eszi kiskanállal. :D

Most 19 hónapos.

2011. aug. 10. 12:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem, pedig jó lenne, de egyszerűen nem megy.

Először eszik a 2,5 éves, néha közben én is, aztán megetetem a 9 hónapost is. De hogy hárman együtt üljünk az asztalhoz, az ki van zárva, nem bírok két gyereket etetni, meg magamat is.

2011. aug. 10. 12:32
 4/14 anonim ***** válasza:

eddig külön evett, mert egy kis kajagép, folyton adogatnom kell, különben reklamál.

mióta van etetőszéke, próbálom rászoktatni, hogy együtt együnk és legyen türelmesebb. még van hova fejlődni... kb.naponta 1-2x sikerül.

most 1év+1hós

2011. aug. 10. 12:35
 5/14 anonim ***** válasza:
két éves lesz,de nem eszünk együtt.abból semmi jó nem sülne ki.ha nem figyelem evés közben,akkor csak malackodás van.meg akkor az enyémből akar enni,hiába esszük ugyanazt,és csak összemancsolja nekem.előbb ő eszik,aztán én.sokszor majd kilyukad a gyomrom,mire elnyammogja
2011. aug. 10. 12:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi együtt eszünk, lassan 3 éves lányom és 1 éves ikerfiaim, meg persze apa ha itthon van. Én közbe-közbe eszegetek, etetem a két kicsit, meg néha a nagyot is, mert ugye utánozza őket, és nem eszik maga eleget. :-( Remélem ez hamar elmúlik nála. Ha mindenki jól lakott, ők mennek játszani, és ha nem ettem eleget közben, akkor még be tudok kapni valamit. Ilyenkor szépen eljátszanak még, ha tele a pocak.
2011. aug. 10. 12:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Délben nem, metz nem szoktam ebédelni, de ez őt nem zavarja(2,5 éves)
2011. aug. 10. 13:28
 8/14 anonim ***** válasza:

előző

Önállóan eszik több, mint egy éve

2011. aug. 10. 13:29
 9/14 anonim ***** válasza:
inkább nem, mint igen. Ha én is eszek, akkor azt nézi, abból akar enni, arról nem is beszélve, hogy teljesen elhűl az én ebédem, mire őt megetetem. Ez csak az ebéddel meg a vacsival van így. A többi étkezést általában közösen bonyolítjuk. Meg aztán nekem is a nap fénypontja, mikor letettem aludni és tudok enni nyugodtan, csendben, tévézés vagy netezés közben.
2011. aug. 10. 13:52
 10/14 anonim ***** válasza:
ja, másfél éves
2011. aug. 10. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!