Veletek is előfordul, hogy pl. nagyszülőkre bízzátok a babát 1-2 órára, és mire hazaértek a szoptatási, vagy etetési időre, a bébi már éppen pocol?
Figyelt kérdés
Már másfél órája ennie kellett volna. Tudom, h nem hal éhen, de mégis idegesít a dolog.2009. ápr. 11. 14:21
11/14 anonim válasza:
ennyi idősen már 4-5 óránként eszik jó esetben, vagy esetleg már eszik mást is. Azt meg a nagyszülő is adhat neki. De ha ennyire aggódsz az evésén, akkor max fejd le neki a tejet, hagyd ott és a nagyszülők odaadják neki üvegből. Ekkora babánál már ez nem hiszem, hogy gond lesz! Nálunk 7 hós a fiam, de 4 hós kora óta otthagyom a nagypapájánál. Még csak nem is nőnél, mivel anyukám nem él. Megeteti cumisüvegből, elaltatja, átpelusozza, ilyenek. Mióta eszik kanalasakat, meg is eteti kanállal is. Ha többet vagytok a nagyszülőknél, szerintem próbálgassátok mikor te is ott vagy, és nem lesz vele gond később sem!
12/14 anonim válasza:
Én pár hetesen is magára kellett hagynom,ill.nagyszülöre.Szegény anyum jobban megijedt mint én.Ö akkor csak szopot 3 hetesen.Szopizás után lefejtem és fagyasztóban eláll.Ilyenkor jól jött.Ja! dokikat jártam és nem lett volna szerencsés vinni!Igy már 6 hóson nem idegesit anyu van vele,pedig csinálnak furcsa dolgokat,de örülök számithatok valakire.Mi már csak reggel és este tejcizünk.Alvásnál én nem ébresztem föl,ö szépen beállt.Mostanába ha kaja elött aludna el hagyom mert nagy és ö tudja mikor éhes.Ha jot alszik a kaja is jóbban esik.
13/14 anonim válasza:
Mái napig nem tudom, mit jelent a "pocol"...
14/14 A kérdező kommentje:
Szegénykém!:-)
Attól függ, hogy kis- avagy nagybetűvel írod. De egész sok infót találsz róla, ha beírod a keresőbe! Tanulni pedig nem szégyen, mégha szlengről is van szó. De azt hiszem ez a kis szócska nem is érdemel több energiaráfordítást!
Szép napot!
2010. jan. 6. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!