Hogy dolgoztad fel, vagy párod, mikor megtudtátok kisfiú vagy kislány lakik a pocakban és valamelyikőtök másra vágyott?
Kedves utolsó, komoly?
jajj :((
és azóta mi a helyzet veletek?
Őszintén? Tényleg senkit nem bántani akarok, nem vagyok álszent sem, tudom,hogy mindenki vágyik valamire. Tehát azonkívül,hogy egészséges legyen, mindenkinek van egy álma,hogy milyen legyen. De néha már olyan túllihegettnek érzem a dolgot. Persze, lehet egy kicsit csalódni,amikor kiderül,hogy mégsem az, de azért ezen hetekig, hónapig őrlődni, rimánkodni, kicsit túlzás. Sokan azért is hálát adnak,hogy 5 év után összejön a gyerek. Gondolom ők nem sírnak-rínak, ha kiderül,hogy Pistikének nunija van.
Nálunk van a baráti körben mindkettőre példa. Az egyik csak fiút akart, sakkoztak a peteéréssel, csak lány lett. A másik pár két éve próbálkozik. Amikor az első pár szomorúan (nem túlzok) bejelentette,hogy lányuk lesz, a másik pár hölgy tagja felállt az asztaltól és hazament. Igaza volt. Ő már egy fél nuninak is örülnek, ezek meg halálvége hangulatot csináltak, pusztán azért,mert lányuk lesz.
De a legjobb példa férjem családjában van. Ők is nagyon gyúrtak fiúra. Nem az lett,volt nagy elkeseredés. A pici betegen született! Azóta átértékelnek dolgokat! Ha most visszaforgathatnák az időt és kérdeznék tőlük örülnek-e,hogy lány, de egészséges, nem hiszem,hogy gondolkodnának a válaszon!
9:44-es: tök igazad van! Szerintem is!
S tudod épp ez az izé, hogy máskor ha valami miatt elégedetlenkedtem, ő volt az aki olyannal próbált nyugtatni, hogy más nem tud járni, na az a probléma...
Meg ő is tisztában van ezekkel, hogy ő gyereke, az egészség, és valakinek nem sikerül....
Ezért is vártam, ha kicsit persze csalódik, de okosan veszi majd... s nem még 4-5nap múlva is baja van...
Nagyon bízok, hogy minden jól alakul! De most kicsit félek...
De akkor is a kis pocilakóm a legfontosabb.
Két gyönyörű lányom van, és örülök nekik.
Mikor párom mondta, hogy várandós, és kérdezte, hogy fiút vagy lányt szeretnék, mondtam neki, hogy mindegy, csak egészséges legyen.
Köszönöm az őszinte és a megnyugtató válaszokat is!
Várok még!
Kedves 10:01-es: semmi jel nem volt rá, hogy ilyen reakciója legyen... Ettől függetlenül én örülök, hogy ő az apuka, meg amúgy nagy szíve van. De most valami hülyesége van...
Az is igaz, hogy vannak más gondok is közben, munkahelyi-családi, s az sem segít neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!