Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy dolgoztad fel, vagy...

Hogy dolgoztad fel, vagy párod, mikor megtudtátok kisfiú vagy kislány lakik a pocakban és valamelyikőtök másra vágyott?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 09:18
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, komoly?

jajj :((

és azóta mi a helyzet veletek?

2011. aug. 9. 09:42
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Tényleg senkit nem bántani akarok, nem vagyok álszent sem, tudom,hogy mindenki vágyik valamire. Tehát azonkívül,hogy egészséges legyen, mindenkinek van egy álma,hogy milyen legyen. De néha már olyan túllihegettnek érzem a dolgot. Persze, lehet egy kicsit csalódni,amikor kiderül,hogy mégsem az, de azért ezen hetekig, hónapig őrlődni, rimánkodni, kicsit túlzás. Sokan azért is hálát adnak,hogy 5 év után összejön a gyerek. Gondolom ők nem sírnak-rínak, ha kiderül,hogy Pistikének nunija van.

Nálunk van a baráti körben mindkettőre példa. Az egyik csak fiút akart, sakkoztak a peteéréssel, csak lány lett. A másik pár két éve próbálkozik. Amikor az első pár szomorúan (nem túlzok) bejelentette,hogy lányuk lesz, a másik pár hölgy tagja felállt az asztaltól és hazament. Igaza volt. Ő már egy fél nuninak is örülnek, ezek meg halálvége hangulatot csináltak, pusztán azért,mert lányuk lesz.

De a legjobb példa férjem családjában van. Ők is nagyon gyúrtak fiúra. Nem az lett,volt nagy elkeseredés. A pici betegen született! Azóta átértékelnek dolgokat! Ha most visszaforgathatnák az időt és kérdeznék tőlük örülnek-e,hogy lány, de egészséges, nem hiszem,hogy gondolkodnának a válaszon!

2011. aug. 9. 09:44
 13/30 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni akarok,de főleg ha első baba akkor miért nem mindegy hogy mi lesz?Mi úgy gondoltuk teljesen mindegy csak egészséges legyen!Nekem a 12.heti uh-on azt mondták úgy néz ki fiú de nem 100%.A 31.héten meg kiderült hogy kislány,de az én férjem ugyanúgy örült a kislánynak is mintha fiú lett volna.
2011. aug. 9. 09:44
 14/30 anonim ***** válasza:
Azóta egyedülálló anyuka vagyok egy 8 éves kislánnyal akivel az apja semmilyen kapcsolatot nem tart.
2011. aug. 9. 09:50
 15/30 anonim ***** válasza:
Fiút vártunk,lány lett.Mostmár azt sem bánnánk ha 3 lányunk lenne.Apuka is rájött,hogy ugyanúgy lehet focizni meg meccset nézni egy lánnyal,mint egy fiúval :)
2011. aug. 9. 09:51
 16/30 A kérdező kommentje:

9:44-es: tök igazad van! Szerintem is!

S tudod épp ez az izé, hogy máskor ha valami miatt elégedetlenkedtem, ő volt az aki olyannal próbált nyugtatni, hogy más nem tud járni, na az a probléma...

Meg ő is tisztában van ezekkel, hogy ő gyereke, az egészség, és valakinek nem sikerül....

Ezért is vártam, ha kicsit persze csalódik, de okosan veszi majd... s nem még 4-5nap múlva is baja van...

Nagyon bízok, hogy minden jól alakul! De most kicsit félek...

De akkor is a kis pocilakóm a legfontosabb.

2011. aug. 9. 09:58
 17/30 anonim ***** válasza:

Két gyönyörű lányom van, és örülök nekik.

Mikor párom mondta, hogy várandós, és kérdezte, hogy fiút vagy lányt szeretnék, mondtam neki, hogy mindegy, csak egészséges legyen.

2011. aug. 9. 10:00
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte és a megnyugtató válaszokat is!

Várok még!

2011. aug. 9. 10:00
 19/30 anonim ***** válasza:
Én biztos nem tudnék ilyen "intelligens" pasinak gyereket szülni, akinek egy vetélés után még mindig a gyerek neme a legfontosabb... brrrr.....!!!!
2011. aug. 9. 10:01
 20/30 A kérdező kommentje:

Kedves 10:01-es: semmi jel nem volt rá, hogy ilyen reakciója legyen... Ettől függetlenül én örülök, hogy ő az apuka, meg amúgy nagy szíve van. De most valami hülyesége van...

Az is igaz, hogy vannak más gondok is közben, munkahelyi-családi, s az sem segít neki...

2011. aug. 9. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!