Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem ajánlatos a baldahin?

Miért nem ajánlatos a baldahin?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 10:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Na én még ilyet nem is hallottam. Tényleg nem ajánlatos? Valaki?
2009. ápr. 10. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ajánlatos, ha ócska és ráborulhat a babára. De egy rendessel nincs semmi gond.
2009. ápr. 10. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Nekem volt baldahinom,de miután feltettem le is szedtem,mert szerintem felesleges volt.Szegény gyerkőc nem látott semmit,ezért nem használtam.A baldahint régen a bogarak ellen használták ,ez volt a funkciója.Nálunk se szúnyog se bogár!(szerencsére)
2009. ápr. 10. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem tök jópofán néz ki, de én nem mosnék még egy porosodó kelléket, ezért nem is vettem.
2009. ápr. 10. 11:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlati haszna tényleg nincs. Igazából csak egy dekoráció, de túl drága ahhoz, hogy feleslegesen megvegyük. Ha valaki ügyes és tud varrni akkor a bolti ár töredékéért meg lehet csinálni. Amikor már tud fogni a baba elkezdi fogdosni, behúzkodni. Kicsi a valószínűsége, hogy le szedje az állványról, vagy akár mindenestől magára rántsa. Az emberben ez mégis el kezd motoszkálni, hogy mi van ha mégis és ezért előbb-utóbb leszereli.
2009. ápr. 10. 11:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt hallottam hogy a védőnők nem ajánlják. De én is kiváncsi lennék miért? Majd rákérdezek nála is.. Amúgy én egy olyan tül félére gondoltam, ami elég jól átlátszik, de mégis nagyon pofás. (az ikeában láttam ilyet)
2009. ápr. 10. 11:10
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Erre én se gondoltam, hogy porfogó - DE TÉNYLEG AZ!
2009. ápr. 10. 11:19
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Én se vettem, felesleges pénzkidobásnak tartottam, és így utólag bebizonyosodott, hogy tényleg az lett volna :) Azon kívül, hogy porfogó, nem lát ki a baba rendesen az ágyból. Később pedig magára húzhatja és megfulladhat. Persze ehhez az kell, hogy valamelyik "sarkát" elérje az anyagnak.. én inkább nem kockáztattam.
2009. ápr. 10. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van ikeás tüllféle, viszont víz mellett lakunk és rengeteg a szúnyog, légy, miegymás. Éjszakára használom csak, amikor alszik, hogy ne csípjék meg a szúnyogok, nappal fel van akasztva úgy hogy ne érje el.
2009. ápr. 10. 12:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is van, a babám imádja nézegetni rajta a mintákat. Meg este, amikor kislámpa világít, tompítja neki a fényt.

Persze ha nagyobb lesz a baba és elkezdi behúzkodni, le fogom venni.

2009. ápr. 10. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!