Miért nem ajánlatos danone activia natur joghurtot adni?
Figyelt kérdés
értem én, hogy a danone gyümis joghurtokban sok adalék van, ne adjuk, de a sima naturban mi a rossz? az összetevőket olvasva nekem nem tűnik gázosnak2011. máj. 25. 14:13
1/7 anonim válasza:
Olvasd el a Danone honlapjat, ha jol emlekszem ott leirjak, miert nem tanacsoljak.
2/7 anonim válasza:
[link] Megujult a honlap, most csak ennyit talaltam.
3/7 A kérdező kommentje:
megnéztem a weboldalt, de nincs semmi ide vonatkozó info
2011. máj. 25. 14:22
4/7 A kérdező kommentje:
mármint a danone oldalán nincs érdemi infó, a 2. válaszoló által küldött linken valóban van ez- az, 1 éves kor után ajánlják, ha nem érzékeny a gyerek az összetevőkre... mindegy, úgy érzem, ez még mindig nem kielégítő válasz... a 9 hónapos lányom evett már iylen joghurtot (sima natur, nem ízesített), semmi baja nem lett tőle, de itt annyit olvasom, hogy nem ajánlatos :-(
2011. máj. 25. 14:25
5/7 anonim válasza:
Azért, mert a benne lévő bifidusz mennyisége és milyensége a felnőtt gyomornak való, nem a gyerekekének. Egyébként nemrég még 2 év volt olvasható az activia honlapján, most már csak 1 éves kor szerepel ott, hogy afölött adható.
6/7 anonim válasza:
Elso vagyok, en voltam a masodik is. A harmadik viszont leirta, amit anno olvastam, csak nem emlekeztem jo, ugy meg nem akartam irni.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 25. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!