Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi C-vitamint adtok...

Mennyi C-vitamint adtok babátoknak? Kb. mióta adjátok és meddig ajánlatos a pótlása, ha táplálással nem jut elég vitaminhoz.

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Amíg tápszeres volt napi 8 csepp Cebiont kapott.Most 3 éves lesz és a náthás idő miatt napi 10 csepp Cebion és Immunotrofinát adok neki.
2010. okt. 16. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
3 hetes kora óta napi 10-15 csepp cebiont adok neki. Háka Istennek eddig még nem is volt beteg. Azért kezdtem el adni, mert mikor 3 hetes volt akkor valami torokgyulladás-félét kapott el a kórházban. Aztán úgy hozzászoktunk, hogy azóta is adom.
2010. okt. 16. 15:41
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Szerintetek a tápszerben és a tejpépben lévő vitamin elég neki?

2010. okt. 16. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
1.Az enyém rossz evő pici korától.Kb 8 hós kora óta kap vitaminkészítményt.Eddig próbáltuk:Béres csepp,Cebion multi szirup,Multi Tabs omega3(ez volt a legjobb),Bronchowaxom,Béres kid(kemény,és hányt tőle).Most volt egy hosszabb betegsége,ezért kapja az Immunotrofinát,Cebiont,Pro Kidet.
2010. okt. 16. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
13 hónapos a fiam,napi nyolc csepp cebiont kap.A doktornő ennyit javasolt.Amúgy a felesleget kipisili az ember, így nem lehet túladagolni, de ezért felesleges sokat adni neki.Én egy hónapja adom, nyáron nem kapta,de fogja kapni nyárig.
2010. okt. 16. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit meg volt fázva kislányom fojt az orra igy a védőnő tanácsára adom neki cebiont napi 10 cseppet és adni is fogom mostmár mindig a nátha elmult kopp kopp remélem nem is lesz egy darabig..
2010. okt. 16. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tápszerben lévő vitamin alapnak elég, de télen, vagy vírusos időszakban ajánlatos kicsit felvértezni az immunrendszert, és erre a c-vitamin a legalkalmasabb (ha nem anyatejes). Szóval ártani nem árt, túladagolni nem lehet, de kivédhet pár csúnya betegséget. Szóval szerintem mindenképpen érdemes adni. Ja és az ára sem vág földhöz, 800 ft körül van és elég vagy két hónapra.
2010. okt. 16. 20:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 16. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!