Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hós babám miért nem akar...

6 hós babám miért nem akar elindulni a bébi komppal? Barátnőim 4 hós babája már rég megy benne.3 napja próbáljuk de csak áll és nézelődik, felhúzza a lábait. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 19:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem tol le senki, minden baba mást csinál és máskor.A én lányom 8 hós és nem tud mászni, de 2 hete felállt!Úgy halad ahogy neki jó!!!!Ne erőltess semmit!Egyik így másik úgy!!:)

2. válaszoló

2009. ápr. 9. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
hát igen !akkor már bilizik is!!! van aki korrán kezdi az a ö magán ügye csak szegény kicsi..
2009. ápr. 9. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
te ezt beveszed amit ök mondanak régen még polyába volt a három hónapos baba a barátnödé meg már a bilin ül !!!!
2009. ápr. 9. 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
kb. 8 hósan tud magától ülni egy gyerek,de ha 10 hósan csinálja először,az sem gond. de még akkor is káros lehet a komp,hiszen állni,járni még nem tudnak általában ezek a csöppségek,úgyhogy ráérsz majd azután kompozni,miután gyermeked megtanult ülni,állni,menni.
2009. ápr. 9. 20:45
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
egyébként valaki ellenzi is a kompozást mert nem biztos hogy jó a gerincnek
2009. ápr. 9. 20:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A " lábújjhegyezők" nagy százaléka kompozott.

Az orthopedusok holnap betiltanák az egész hülye kombgyűjteményt, ha lehetne, mert egy nagy marhaság.

Nem részletezem a hátrányait, mert holnap is írnék.

Hagyd a kisbabát a saját ütemében, mindenféle segédeszköz élkül fejlődni.

Ja és Isten őrizz, hogy járni is tanítsd, mert az a másik oltári hülyeség.

Az meg hogy más hogy rontja el a babáját, hát szomorú.

2009. ápr. 9. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedből ítélve még a babád is tudja, hogy egy marhaság a komp;-) Csak áll benne szegény, mikor még állni sem muszáj ekkora korban. Az én lányaim is felálltak mondjuk 6 és fél hónaposan, de 13 hónapos korukban mentek csak egyedül, stabilan. Kompot szerintem ne használj, hadd kapaszkodjon a babád kiságyban, járókában, az udvaron, játszótéren. Semmivel nincs elkésve. A barátnőidnek meg csak gratulálni tudok...
2009. ápr. 9. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
67%
3 hós gyerek ül, komppal nyomul, 6 hós baba áll, mi van?? Én sem vagyok egy gyakorlott anyuka, na de ez azért durva. Gondolom csak vicc volt a kérdés. Remélem...
2009. ápr. 9. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!