Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szombat reggel szültem. Párom...

Szombat reggel szültem. Párom követelőzik, hogy azonnal menjek haza, mert Ő elköltözik. Lakásunk Kisbaba számára nem lakható. Mit tennétek a helyemben? Semmi segítségem nem volna.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szombaton reggel született kislányom, Akit sajnos egyedül vártam, mert kapcsolatom teljesen megromlott. Együtt laktunk, bár Ő sajnos csak este 10-kor járt haza.

Édesanyámnál gondoltam, hogy leszünk Babám születése után.

De ahogy megszületett párom az Ő irányába teljesen megváltozott, az én irányomban nem igazán érzem sajnos változását, bár nagyon-nagyon szeretem.

Most követelőzik, hogy azonnal menjek haza, mert Ő elköltözik és micsoda dolog, hogy ahogy láthatta volna, máshová vittem.

Ezt a részét megértem, de Ő nem segített a lakást Kisbaba számára lakhatóvá tenni és most meg azt nem érti, hogy kicsit szeretnék itt lenni, mert kis segítségre van szükségem.

Ti mit tennétek a helyemben?

Édesanyám sajnos nem engedi ide, mert úgy gondolja, hogy párom elég szomorúságot okozott már nekem.

Kérdeztem szichológust, Aki azt mondta, hogy adjak páromnak esélyt, hogy mutathasson, mert valamilyen irányban tuti, hogy változna.

De mindezt hogyan tegyem, ha a lakás nem Baba számára való és ott semmi segítségem nem volna.

Kérlek szépen segítsetek, mert félek, hogy a stresszelésem befolyásolja a tejtermelődésemet.

Köszönöm.

2011. aug. 5. 19:38
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Pár terapeuta-hoz már 4 éve szerettem volna elmenni, de párom nem akarta.

Apának nem rossz, de amit a lányunk kap Tőle, azt adta nekem azelőtt. Azóta pedig végképp elfogytak a kellemes szavai.

Édesanyám hamarabb meglátta, hogy párom nem bánik velem jól és egy jó ideig tűrte, majd amikor már pokol lett és azt mondtam Neki, hogy ígyis nyelem, merta lányom édesapja, azóta Ő nem szereti, de kitiltani a 4. komoly összeveszésünk után tiltotta ki, ami előtte történt úgy, hogy anyu minden alkalommal mondta, hogy az nem jó.

A másik nagyszülők a fiúk mellett tartottak ki. Apósom amikor még békében voltunk, mindig beszólt, hogy nem piszkáljam a fiát, mert nem tetszett Neki, hogy látványosan nagyon is szerettem.

2011. aug. 8. 19:30
 22/30 anonim ***** válasza:

Ha jól értem van hová menned ,mert a lakás a tied. hát had adja le a kulcsot.. neveld egyedül a SAJÁT lakásodban a két gyerked.

A 4 éves most hol van?

2011. aug. 8. 21:08
 23/30 A kérdező kommentje:

Már leadta a kulcsot, megszüntette a családbarát kedvezményt és követelődzik, hogy menjünk haza.

Természetesen a 4 éves is velem van.

2011. aug. 8. 21:57
 24/30 anonim ***** válasza:
Mi az a családbarát kedvezmény?
2011. aug. 8. 22:17
 25/30 A kérdező kommentje:
Az hogy havi 1000ft/fő teljesen ingyen korlátlanul beszélhet egymással.
2011. aug. 8. 22:18
 26/30 anonim ***** válasza:

Micspda tragédia ha ez nem lesz.. majd lesz más. Szóval a lakás a tied. mielőtt visszamész a kcsivelé fogjon össze a te családod és tegyétek rendbe... takarítás, gyerkágy és a többi. Ha már erre a pároddal képtelenek voltatok.

egébként 8 év után téged is minősít ha a férjed ugyan olyan rendetlen mint volt.

képzeld én 3 fiúval élek együtt és rend van.. s tudtuk együtt várni a gyerekinket.

2011. aug. 9. 08:10
 27/30 Togcsi ***** válasza:

8:10-es!

Teljesen egyetértek!

2011. aug. 9. 09:03
 28/30 A kérdező kommentje:
A férjem csak az utolsó 4 évben rendetlen.
2011. aug. 10. 13:34
 29/30 A kérdező kommentje:
Vélemények?
2011. aug. 12. 19:11
 30/30 anonim ***** válasza:

Mit akarsz tőlünk mond?

Nyavalyogsz, hogy rendetlen.. most meg qazt mondod 4 éve az vagyis azóta mióta gyereked van.. ergo nagyban tehetsz róla,ohgy ilyen...

2011. aug. 12. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!