Szombat reggel szültem. Párom követelőzik, hogy azonnal menjek haza, mert Ő elköltözik. Lakásunk Kisbaba számára nem lakható. Mit tennétek a helyemben? Semmi segítségem nem volna.
Sziasztok!
Szombaton reggel született kislányom, Akit sajnos egyedül vártam, mert kapcsolatom teljesen megromlott. Együtt laktunk, bár Ő sajnos csak este 10-kor járt haza.
Édesanyámnál gondoltam, hogy leszünk Babám születése után.
De ahogy megszületett párom az Ő irányába teljesen megváltozott, az én irányomban nem igazán érzem sajnos változását, bár nagyon-nagyon szeretem.
Most követelőzik, hogy azonnal menjek haza, mert Ő elköltözik és micsoda dolog, hogy ahogy láthatta volna, máshová vittem.
Ezt a részét megértem, de Ő nem segített a lakást Kisbaba számára lakhatóvá tenni és most meg azt nem érti, hogy kicsit szeretnék itt lenni, mert kis segítségre van szükségem.
Ti mit tennétek a helyemben?
Édesanyám sajnos nem engedi ide, mert úgy gondolja, hogy párom elég szomorúságot okozott már nekem.
Kérdeztem szichológust, Aki azt mondta, hogy adjak páromnak esélyt, hogy mutathasson, mert valamilyen irányban tuti, hogy változna.
De mindezt hogyan tegyem, ha a lakás nem Baba számára való és ott semmi segítségem nem volna.
Kérlek szépen segítsetek, mert félek, hogy a stresszelésem befolyásolja a tejtermelődésemet.
Köszönöm.
A válasz egyértelmű..semmi esetre se menny vissza hozzá!!!
Sosem fog megváltozni, csak ígéret marad minden..
Most jó helyen vagy!!!
Foglalkozz a babáddal és élvezd az anyaságot!!!
Gyorsan elrepül az idő és lemaradsz a legjobb időszakról!!!
A pasidat hagyd a fenébe!!!!
A babóval is boldog lehetsz!!!!
19:48-asnak teljesen igaza van!Én is így vártam a kislányom és szerintem ez a normális!
Ha a "párod"így fogja fel,hát inkább lépjen le!Te padig örülj neki!
De most komolyan!Ilyen apát szánsz a kicsikédnek?Az én párom tűkön ült és mindig vett valami apróságot a baba szobába,meg a lakásba amire "majd szükség lesz"!Ennek így kellene lennie!
én most nem pontosan értem a szitut :S
mi nincs ott a babának? összkomfortos a lakásotok? csak a kiságy és a kiegészítők nincsenek ott amik valójában megvannak csak anyudnál?
bocs, lehet azért vagyok értetlen mert késő van :)
ez a segítség dolog meg nem olyan vészes! persze ha szeretitel egymást, csak akkor. én férjem reggel 7kor megy el itthonról és 9 körül ér haza. pont mikor lefektetem a fiunkat. van, hogy napokig nem találkoznak :( segítségem nem igen van, vasárnap tudom utolérni magam mikor férjem itthon van.
nekem ez nem okozott nehézséget eddig, egyedül a fiamat sajnálom mert nagyon szereti az apját. most 20 hónapos :)
Én a helyedben nem mennék vissza hozzá! Anyukádnál a legjobb most nektek. Normális körülmények között van a baba, anyukád segít neked.
Ha visszamennél a párodhoz, ez nem lenne.
A pszichológus is "jó" fej. Adj esélyt a párodnak, hogy mutathasson...
Hát mutathatott volna eddig! Mondjuk kezdhette volna azzal, hogy megfelelő környezetet alakít ki egy kisbaba fogadására! Ez nem érdekli, csak az, hogy menjetek vissza hozzá. Na tudod, ki menne?
Majd találsz magadnak különb embert!!!
Ott nincs rend, se tisztaság.
Párom autószerelő és állandóan össze motor olajozta a kádat, mosdót és a lakást. Nincsen kifestve.
Megvan minden anyumnál.
A kapcsoltunk sajnos időről időre romlott.
Közösen terveztük, bár párom bízott benne, hogy nem marad meg.
Páromnak egyértelmű volt, hogy oda érkezik a gyermek. Semmibe nem segített elvárta, hogy abba a körülménybe vigyem haza.
Apás szülésnek indult, de végül nagymamás lett, mert szerint az sms-ből enm derült ki pontosan, hogy szülni is fogok vagy csak fájásaim vannak. Édesanyám vitt a kórházba is. Most pedig haragszik Anyumra párom, hogy miatta maradt le.
Gondoltam, hogy eleinte Anyumnál leszek, mert segítségre van szükségem és tudom, hogy párom nem segítene.
A lelépést komolyan most fontolgatja, mert nem szeretnék Neki azonnal így hazamenni. Terhességem végén is már mondta, ha enm oda megyünk, Ő elmegy.
8 éve vagyunk együtt. Amiből az első 4 év csodás volt és van egy 4 éves lányunk is, Akit együtt vártunk.
figyelj, ha nem működik a kapcsolatotok akkor felesleges újabb és újabb köröket futni.
ezt a lelépés dolgot mondjuk nem értem, ha külön vagytok oda megy ahova akar, nem igaz?
Te pedig felnőtt ember vagy, ne legyen az gond, hogy koszos a kád, takarítsd ki minden nap, ha nem koszolja össze a párod is minden nap meg kell tenni, nem igaz?
ha meg már nem működik, maradjatok anyudnál ha ott érzed jól magad a gyerekekkel, add el a lakásod és legalább nem fogtok anyagilag függeni a párodtól.
nehéz lesz de meg fogod oldani, sok egyedülálló anya megoldja és legalább lesz esélyed rá, hogy megtaláld a párod!
anyukáddal meg beszél, joga van odamenni és megnézni a gyerekeit, nem tilthatja meg ha ott laktok
A lelépés dolog:
Van egy lakásom, ahol most Ő lakik. Ő lelépne onan és leadja a kulcsot, ha nem megyek haza.
Anyunál sem maradhatunk a végtelenségig.
Anyu be a lakásba nem engedné, mert nem tud benne megbízni, de a ház előtt megnézhetné, ha szeretné látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!