Miért sír szopizás közben?
Szia!
Nekem most 4 hetes lesz a babám és ugyanezt csinálta, amikor szoptattam! az eredmény az volt, hogy kb. másfél hét után (születésétől), a tejem egyre kevesebb lett, és nehéz is volt szivni a számára, igy szivni akarta volna ő, de mivel nem sok volt, igy elfáradt abban a kevésben, és ÉHES MARADT! én azt hittem van bőven tejem, mert bimbóvédőt kellett használnom és mikor bealudt, kivettem a szájából és láttam mindig, hogy félig van tele. eszembe sem jutott, hogy azért sirdogálhat, mert nincs elég tejem! azóta, szinte csak tápszer van neki, mert onnantól kezdve kb. a két mellemből tudtam lefejni 30-40 ml-t, ma már ennyit sem. szóval, lehet nálad is ez a helyzet! én nem gondolom, hogy hasfájás lenne, mert akkor nem (csak) cicizés közben csinálná. nézd meg, hogy etetés után mennyi tejet tudsz lefejni, amit csak lehet, hogy lásd mi a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!