Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír szopizás közben?

Miért sír szopizás közben?

Figyelt kérdés
! hónapos a kisfiam és mikor elkezd szopni egy pár korty után elkezd sírni és kifeszíti magát meg a lábát húzgálja.Mitől lehet?
2011. aug. 5. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt minden evésnél csinálja? MErt a megfeszülés és lábfelhúzás a hasfájás jele. A kislányom is csinálta ezt (bár ő tápszeres), amíg evett éjjel. De mindig csak az éjszakai evésnél. 3nap után kapott infacolt, utána már minden rendben volt.
2011. aug. 5. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Tejcsi rendesen van? Nem lehet, hogy nem olyan gyorsan és mennyiségben megy neki, ahogy ő szeretné és ettől ideges lesz?
2011. aug. 5. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Nekem most 4 hetes lesz a babám és ugyanezt csinálta, amikor szoptattam! az eredmény az volt, hogy kb. másfél hét után (születésétől), a tejem egyre kevesebb lett, és nehéz is volt szivni a számára, igy szivni akarta volna ő, de mivel nem sok volt, igy elfáradt abban a kevésben, és ÉHES MARADT! én azt hittem van bőven tejem, mert bimbóvédőt kellett használnom és mikor bealudt, kivettem a szájából és láttam mindig, hogy félig van tele. eszembe sem jutott, hogy azért sirdogálhat, mert nincs elég tejem! azóta, szinte csak tápszer van neki, mert onnantól kezdve kb. a két mellemből tudtam lefejni 30-40 ml-t, ma már ennyit sem. szóval, lehet nálad is ez a helyzet! én nem gondolom, hogy hasfájás lenne, mert akkor nem (csak) cicizés közben csinálná. nézd meg, hogy etetés után mennyi tejet tudsz lefejni, amit csak lehet, hogy lásd mi a helyzet!

2011. aug. 5. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az első pár korty beindítja nála a bélmozgásokat, és ez kellemetlen neki. Főleg a lábhúzgálás miatt valószínű ez.
2011. aug. 5. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet, hogy mellényúlok ezzel, de az én fiam 3,5 hónapos korában kezdte ugyanezt, és rendszerint az esti evéseknél. Nála nem a tejcsivel vagy a pocakjával volt gond, hanem elkezdett nőni a foga. Nézd meg az ínyét, hogy nem duzzadt, fehér-e, mert akkor ez lesz a bibi nálatok is. Ilyenkor én kentem rá neki Dentinoxot (lidokain tartalmú fájdalomcsillapító kifejezetten fogzásra, helyileg) pár perc múlva hatott, és akkor tudtuk folytatni az evést! Nézd meg, hátha ez van nálatok is, Dentinoxot amúgy is érdemes beszerezni, az olyan mint a Sudocrem, Neogranormon, stb. jó ha van otthon,sosem tudni mikor kell, de ha kell, akkor nagyon:)
2011. aug. 6. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!