Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jol csinalom? Vagy nem? De...

Jol csinalom? Vagy nem? De este es ejszaka kaosz van.6hos lesz e honapban a babam.

Figyelt kérdés
reggel 7kor ebredes szopi,utana 10kor gyumolcs es kb nem sokkal beteszem az agyaba es siman elalszik ugy masfel orat..13-14kozott fozelek esugyan ugy siman elalszik magatol..olyan fel 4ig..eddig szupi is..fel 5korul kimegyunk setalni kb olyan 6ig ilyenkor beszokott kumni olyan 10percet utana furcsi kb 7korul szopi es kezdodik a pokol mire elalszik itt mert nem alszik el magatol olyan siman magatol ,mint napkozben? van egy fel ora mire hiszti kozepete elalszik,beteszem az agyaba es ahogy kijovok uvolt,bemegyek megsimizem ok,ahogy eljovok megint drama..ezt kb eljatszuk ugy 4x mire elalszik max 8kor fel 9kor.....onanntol szamitvan felbred ejfelkor,pontban 4kor,es utan 5kor es 7ig szoszmotol de mar nem alszik..persze ilyenkor adok neki cicit..sosem fogjuk az ejszakat at aludni?van mar alul 2foga,ha fogzik akkor ejjel 2orankent van fent..azert megyunk 4utan setalni mert Floridaba elunk es nagyon meleg van napkozben...mit csinlok jol?vagy rosszul?kiprobaltam mar h este is adtam neki fozit de ugyan ugy fel kell...allandoan..
2009. ápr. 9. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindn ok, de egy ekkora baba ennyi nappali alvás után nem alszik el hétkor! Azért hisztizik, mert még játszana ugy kilencig! Kicsit tedd át a fürdést nyolcra, fél kilenckor cici, 9-re el fog aludni, ha lefárasztjátok! Persze hat körül kell a hami!
2009. ápr. 9. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
38%

Teljesen normális, hogy még nem alussza át az éjszakát. Én mindkét gyerekemmel 3 éves koráig éjszakáztam.

Viszont egy kicsit korán kezdted a hozzátáplálást, még most kellene neki gyümölcsleveket kóstolgatni.

2009. ápr. 9. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából semmit nem csinálsz rosszul! Az esati lefekvést próbáljátok kicsit eltolni mondjuk 8-kor fürdés 9ig kis játék esti kaja vagy cici aztán ha nagyon kezd nyügös lenni akkor tedd be az ágyba ha nem hajlandó megmaradni vedd ki ringassad rakdd vissza,rakj be játékot,maradj vele énekelj neki. Sötét legyen és csendd ne vonja el figyelmét tv,lámpa. Ha lefekszik simizdd a hátát buksiját,hátha így menni fog. De minden gyerek más,lehet,hogy még nem érett meg az egyedül elalváshoz. Maradj vele segíts neki nekünk az éneklés bejött.
2009. ápr. 9. 13:59
 4/6 A kérdező kommentje:
lehet igazatok van,hogytoljam el a lefektetest de 7tol mar tok nyugi...igen ha simizem akkor neha lealszik,de neha kiveszem el ringatom es meg felalomban teszem vissza ot..de normalis h 2 eszik ejjel is?
2009. ápr. 9. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam most hét és fél hónapos, és dettó ugyanez a móka nálunk is. Mondjuk én nyolckor fürdetek, fél kilenc körül szopi, de utána tíz körül felébred, és zokog, alig bírom megnyugtatni. Pedig kiveszem az ágyból, ringatom, énekelek, mindent kipróbálok, de feszeng a karomban, szabadulni akar. Aztán éjjel egy-kettő körül kel, akkor szopi van, aztán négykor kel, akkor megint cici, és jön az ágyunkba. Ott alszik reggel hat-fél hétig. Nappal ő is jó alvó, bár nem alszik annyit mint a tiéd. Kb kétszer egy órát alszik, meg talán egy fél órát reggel, attól függ hogy ébred. Nálunk is két fog van, lehet hogy a fogzástól van?
2009. ápr. 9. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudod kb hogy mennyit eszik napközben? Babám öt és félhós, 7,4 kg, kisfiú, átlag 750-800g tápit iszik, 60g gyümölcsöt és 90-100g főzit. Ha ennyit eszik, akkor végigalussza az éjszakát. Mig szopott, addig egyszer kelt fel éjjel enni. Az anyatej hamarabb ürül, gyorsabban éhes. Szóval nem eszik keveset egy kicsit nappal? Nem azt pótolja éjjel?
2009. ápr. 9. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!