Miléna nevet kislányotoknak miért adtátok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 19:02
11/13 anonim válasza:
Az én lányom Miléna lesz nekem nagyon tetszik. Főleg amiatt, mert a Mila becézést gyönyörűnek tartom, így fogom becézni. A Léna név is nagyon tetszik, de így önmagában annyira nem érzem magunkénak. De a Milénát igen! És fiúban nekem is a Milán a kedvencem!
12/13 Szilvi01 válasza:
Kb mint a hiénA, ezért nem adnám.
13/13 anonim válasza:
Sztem gyönyörű név, de nálunk nem passzol a vezetéknévhez. Plusz fiúnk lett :):) De tényleg nagyon tetszik a Miléna név. És, ha minden stimmelne tuti ez lenne a lányom neve.
Szép a hangzása, nőies, lágy, kellemes :)
Plusz sokat játszunk egy Xbox játékkal a párommal és abban az egyik szereplőt így hívják. Sztem menő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!