Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sima CBA-s babapiskótát...

Sima CBA-s babapiskótát vettem, nincs ráírva, hogy glutén lenne benne. Akkor ezt adhatom a 7 hós babámnak?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Nézd meg, milyen lisztből készült, ha búzalisztből, akkor az glutént tartalmaz...
2009. ápr. 9. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Fél éves kortól kaphat a baba glutén tartalmú ételeket , kenyeret , kiflit , babapiskótát,kekszet...Minden búzalisztes élelmiszerben van glutén ! A kukoricában nincs .
2009. ápr. 9. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Biztos hogy van benne glutén, de nyugodtan adhatod a babádnak. A 6 hónapos kortól levő babakexben is van glutén. Nem lesz tőle semmi baja, egészségére!
2009. ápr. 9. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt nem is fogják ráírni, hogy glutén van benne, mert ez egy tudományos elnevezés. A búzaliszt pl. glutént tartalmaz. De már nyugodtan kaphatja, viszont a babapiskótában egész tojás is van, az a fehérje miatt necces, én ilyenkor még háztartáis kekszet adtam inkább, abban nincs tojás.
2009. ápr. 9. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
7 hósan bőven kaphatja! (de ha nem tudod, hogy érzékeny-e rá, akkor eleinte figyelj oda!)
2009. ápr. 9. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!