Ha most születne lányotok, milyen nevet választanátok neki?
Az én hercegnőm neve a Luca!1 éves lesz.Még évekkel ezelőtt szerettem bele ebbe a névbe, és nem engedtem senkinek, hogy bele szóljon.Apának párszor mondtam, és bele ment!
Nem bántam meg!Nagyon illik hozzá!!! :)
Leírom, hogy 2011-ben ismeretségi körben milyen nevű kislányok születtek (jó sok kisbaba született idén :-). Szerintem vannak közöttük nagyon érdekesek is:
Viola, Léna, Lilla, Anna Sára, Kamilla, Tamara, Dorka (2), Hanga Petra, Eszter Flóra, Tícia, Zafira, Effi, Liza Anna, Hédi Katalin, Izabella, Katalin, Villő, Gréta Auróra, Dóra Brigitta, Zelma, Mira, Emma, Olívia, Gerda, Lili (3), Jamina, Zorka, Aida, Ajsa, Zoé, Zora, Boglárka, Niobé, Kata
Alíz a kislányom neve, ha mégegy lenne (tervben van), akkor szerintem Henrietta lenne, a férjemnek nagyon tetszik ez a név, szerintem se rossz, ráadásnak egy jó barátnőmet is így hívják. :-)
Amúgy még tetszik a Gréta, Gerda, Fanni is.
A miénk Bernadett, Veronika vagy Bodlárka lenne.
Körülöttünk született: Anna, Emília, Emma, Hédi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!