Ha most születne lányotok, milyen nevet választanátok neki?
Figyelt kérdés
Vagy akik már tudják, hogy kislányuk lesz, milyen nevet választottak? :)2011. aug. 4. 15:28
31/71 anonim válasza:
Miette Hanna lenne de Krisztián Milán lesz. :-)
31,hk
33/71 anonim válasza:
kislányom Nauszika, ha mégegyszer kislány lenne, nemtudom mi lenne, Dominika, vagy Apollónia, de az is lehet hogy valami tök más...
34/71 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Szabina, meg a Veronika. (Szabina becézés nélkül, Veronika viszont vagy Vera vagy Roni. Mindkettő változat nagyon tetszik.) :)
35/71 anonim válasza:
Ma 2 hónapos a Kislányunk, Hanga Mira :)) De inkább a Hangát használjuk. :)
36/71 anonim válasza:
Mirabel
Van már egy kisfiam, de ha lesz egy láynom, tuti ez lesz a neve.
37/71 anonim válasza:
Jankánk van, ha lesz tesó a következő nevek közül fogunk választani: Laura, Léna, Noémi,Bianka
39/71 anonim válasza:
Ugyanazt a nevet adnám most is! Gertrúd :)
40/71 anonim válasza:
Nem tudom még a nemét, de nekünk a Lora tetszik.Tegnap itt olvastam egy szép nevet (Miléna), ami nekem nagyon bejött, de a férjemnek nem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!