Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azokat a babákat akiket...

Azokat a babákat akiket hálózsákban altattok, nem zavarja az átforduláskor?

Figyelt kérdés
És milyenben?ami a babakocsiba is jó kapucnis,vagy olyan ami hasonlít a kis inghez,csak van egy lekerekített cipzáros alja?
2009. ápr. 9. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Utóbbi és sosem zavarta. 1 éves és még mindig abban alszik. vannak babák, akiket zavar, ki kell próbálni. :)
2009. ápr. 9. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem ehhez hasonló volt. Nem zavarja őket, nem tekeredik rájuk, mert annál merevebb. Volt téli és nyári is belőle, amikor nagyobbak voltak már egyedül kicipzározták reggel és úgy rohangáltak.
2009. ápr. 9. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:

a link

[link]

2009. ápr. 9. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom 14 hónapos és mai napig abban alszik, semmiben nem zavarja, még futni is tud benne :) Van neki hosszú ujjú és ujjatlan változatú is, mindkettőben jól elvan. Bátyám kisfia viszont már a legelején kiutálta, idegesítette, nem is erőltették tovább.
2009. ápr. 9. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
10,5 hós lányom szinte mindig abban aludt, egyáltalán nem zavarja, sőt azért szereti, mert így a lábait merem szabadon hagyni, vagyis csak egy kis zokni van rajta (24 fok van a lakásban) és így sokkal komfortosabban érzi magát. A fordulással nem volt problémája, sosem zavarta benne.
2009. ápr. 9. 11:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem,hogy melyikre gondoltok :-)

én ilyet még újszülött korban adtam rá,de akkor nem nagyon tetszett neki.és mekkorát vegyek?most 68 cm-és a linken 2 méretet találtam az egyik 70 a másik 90cm hosszú

most 5 és fél hónapos

2009. ápr. 9. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!