Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyós probléma, ti főznétek...

Anyós probléma, ti főznétek külön neki?

Figyelt kérdés

Babámnak hétvégén lesz a keresztelője.Megbeszéltük,hogy bográcsban lesz babgulyás készítve.Mindenki szereti,sőt örültek neki,hogy nem a szokásos sima pöri a menü.

Anyósom ma bejelentette,hogy csináljak csak sima marhapörköltet,mert ők "diétáznak"./mintha a marhapöri diétás lenne!!!/Folyton a kolbászt,szalonnát eszik.Soha nem tartották be a diétát,pont azon a napon szeretnék.Kiakadtam,de mondtam a páromnak,hogy akkor csinálok húslevest és kirántom a húst+valami köret mellé.De a keresztelő 11 órakor lesz.Ennyi mindent baba mellett nem tudok megcsinálni időre.Anyumnak meséltem,azt mondja nem foglalkozzak velük :)Egyék csak azt amit a többi.

Mit csináljak?Nem szeretném ha baj lenne,de azt sem szeretném,hogy ők folyton körbe legyenek ugrálva.

Ti főznétek külön nekik?

2011. aug. 4. 08:14
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
Én sem főznék külön. Azért majd írd meg mi volt, érdekel ezek után. Párod mit szól ehhez amúgy hogy az anyukája ezt kérte? Ő is mondhatná h anyu babagulyás lesz ezt választottuk miért akarsz külön kaját.. :))
2011. aug. 5. 09:10
 32/39 anonim ***** válasza:

Szia! Szép volt a keresztelő? Gondolom, ma volt! :) Hogy viselte a kicsi?

És anyós mit evett? :D

2011. aug. 6. 21:17
 33/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szerencsére túléltem a mai napot,már ideges sem vagyok :)

Úgy gondoltam,hogy mégis csinálok másik menüt is.Szombaton készítettem franciasalátát,elkészítettem előre a töltött húst.Ma reggel csináltam gyömilevest és megsütöttem husit.Fel lett rakva a gulyás és megérkeztek anyósomék.Hozott borsot,babérlevelet,pirospaprikát.....stb.Mondom neki,hogy minek hozta,van itthon minden.A válasz:Ő nem tudta és ez a paprika szép piros.

Amikor majdnem készen volt a gulyás elővette a tarhonyát is :).Kész voltam tőle!!!!!!!!

Mondom,hogy csipetkét teszek bele!De ő úgy gondolta tarhonya legyen benne.Addig sündörgött ott,míg egyszer beleöntötte.Nem szóltam semmit,de ekkor már látszódott,hogy tiszta ideg vagyok tőle.

Megvolt a keresztelő,hazajöttünk.Elkezdte pakolni ki az ételeket az asztalra mintha otthon lenne.Rászóltam üljön le majd én csinálom.Nem,majd őőő.3x szóltam rá mire elkezdett /állva/ enni.Csak GULYÁST.Egy hatalmas tányérral bevert annyi kaja maradt,hogy az egész utcát eltudnám látni.

Ma rájöttem,hogy nem direkt csinálja.Egyszerűen ennyire h****

2011. aug. 7. 14:56
 34/39 anonim ***** válasza:
Jól van, ne fogd fel tragikusan, egyszerűen ilyen. Nem a világ vége, lehetne sokkal sokkal rosszabb is.
2011. aug. 7. 15:03
 35/39 A kérdező kommentje:

Sokkal rosszabb,csak nem írtam mindent le.Arról nem is beszélve,hogy bánik az unokájával!

A lényeg,hogy a kisfiam gyönyörű és aranyos volt a keresztelőn.:)

2011. aug. 7. 15:49
 36/39 anonim ***** válasza:
25%
Miért hogy bánik az unokájával?Irj már többet... Gratula a keresztelőhöz,és nagyon ügyes,jó háziasszony vagy!!
2011. aug. 7. 20:02
 37/39 A kérdező kommentje:

Nagyon szereti a kicsit,sőőőt imádja.Túlzásba viszi a féltését.Pár hete mászik és ha anyósom itt van nem engedi,mert valami baja történik.A kicsi mászik,ő visszateszi a kiinduló pontjára.Persze megint elindul szegénykém és ő megint visszateszi.Ilyenkor már hisztizik,nyafog.Mondom neki,hogy ne tartsa vissza had fedezze fel a szobát.

De hát valami baja lesz!!!

Ne tegyem a kiságyba,had lógjon egész éjjel a cicin,hisz annyira szereti.

Egyébként nincs vele bajom,ha ott vagyunk nála nagyon kedves,normális.Viszont nálunk ha van valami összejövetel akkor mindenbe beleszól.Próbál ő segíteni,csak nem veszi észre,hogy az már idegesítő.Néha hallom amikor mondja a kicsinek:mama nagyon szeret ám,legszívesebben ideköltözne és fogna egész nap,de anyáék nem engedik :)

2011. aug. 7. 21:19
 38/39 anonim ***** válasza:
Ja,én meg azt hittem rosszul bánik vele...nálunk anyum ilyesmi,annyira tulfélti a gyerekeket hogy néha az agyamra megy vele...Párom azt szokta mondani,hogy csoda hogy felnőttem:-)
2011. aug. 8. 13:35
 39/39 A kérdező kommentje:

Jaj neeem :)

Igen,én is mondtam már a páromnak,hogy vajon vele is ezt csinálta?Mert akkor csoda,hogy fejlődött.

2011. aug. 8. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!