Baba hajat! Emlékbe! Hogyan?
vannak bunkó emberek látom egy egyszerű kérdésnél is:((((((((
Én is önzáró tasakba raktam és leragasztottam a végét.Nekem már két éve de sok emléket elraktam.Másnak hülyeség nekem emlék.Az én anyám cseszett ezekre a dolgokra pedig úgy nézegettem volna kislány szemmel vagy így felnőtten de semmi emlékem,pár szem fénykép de az se sok:((
Mindent első cumiját,cipőjét,legelső ruha amit ráattam,terhességi teszt,karszalag,sőt most hurrognak le még a leesett köldökcsonk is el van rakva zacsiba...
Ami egyik embernek szeét az a másiknak kincs.
na csakhogy nem nyúzzátok egymást,
én azokat a kis virágokat is lenyomatom könyvben amiket csillogó szemmel hoz hogy neked szedtem,annyi van már hogy kis csokornak össze van állítva és úgy van a babakönyvben leragasztva.
Anyukám selyempapírba rakta, és összehajtva őrzi a mai napig (33 éve). Jó néha rácsodálkozni, hogy "jé, ilyen aranyszőke kislány voltam".
A fiamé is olyan, és én is teszek el neki a többi dolga mellé (első kiscipő, kisfarmer nadrág, alvós maci, horgolt pulikutya, horgolt tyúk az első húsvétjáról, 1 tipegő, karszalag, 4D-s videó + fotó). Ezeket a kis bőrőndjébe gyűlytöm, amit a kórházban adtak.
Köszönöm a válaszokat.
Ez az utolsó kulcstartós dolog nagyon szimpi, lehet valami ilyesmit alkotok én is.
miért teszem el? miért ne :), másrészt ez egy kedves szívmelengető emlék számomra és a családom többi tagjának is, hogy a gyerkőc fogja e értékelni hogy ha felnő vagy sem, azt előre nem tudom megmondani, de pl rólam baba fotók sincsenek és nekem ez igazán rosszul esik, főleg hogy nővéremről van egy millió darab, nálam pedig már nem tartották fontosnak... vagy ki tudja.
Én szeretnék minden szépet megőrizni ami a babámhoz kapcsolódik, én is eltettem préselve azokat a virágokat, amit születésekor kaptunk. Baba látogatóba hoztak virágot és mindegiykből leszedtem egy virágot. Én is a nagy barna macis korházi ajándékcsomagos dobozba teszem a dolgait, de lassan már kinövi azt is, még a terhességi tesztemet is elraktam. Lehet gúnyolódni, de nem azt kérdeztem, hogy kinek mia véleménye, hanem hogy aki elttte az hogy tette el. Aki nem tud normális választ adni azt megkérném, hogy máshol vezesse le a felesleges enrgiáit, mert ez egy abszolút nem vitaindiító kérdés volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!