Baba hajat! Emlékbe! Hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretném pici lányom egy hajtincsét eltenni, nagyon sok haja van igazi kis hajas baba. Most 5 hónapos, d emár erősen hullik neki, szeretném ezt a színű kis hajacskából egy tincset emlékbe eltenni, de nem tudom hogy hoygan lehetne levágni, és hogyan tegyem el, miylen formában tároljam, hoyg az évek során megamardjon. Csinált valaki ilyet? Esetleg laminálni lehetne? Tippek?2011. aug. 3. 20:57
1/20 anonim válasza:
hát én a legegyszerűbbet tudom elmondani semmi extra levágtam és beletettem egy névjegykártya borítékba. de raktam el úgy is hogy tixoval odaragasztottam a kis emlékkönyvébe.
2/20 anonim válasza:
háőt nekem a mama egy kis papírzacsiba rakta,és egy vaskos könyvbe rakta.Tudta hogy ott van.21L
3/20 anonim válasza:
összenyomható kistasakban van és beragasztottam a babakönyvbe
4/20 anonim válasza:
simán levágtam egy tincset,és beleraktam egy kifogyott vitaminos csavaros tetejű dobozba.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még várok tippeket!
Van baba könyvem, de sajnos abban nincs ilyen oldal, ahová hajtincset lehet ragasztani, egyébként én is oda tenném. Ezért szeretném valahogy raktorázoni :), mivel nagyon szép sűrűs hajjal született, mindneki a csodájára jár és oylan jó lenne ha nem csak a fényképekről tudnánk visszaemlékezni majd rá. :)
2011. aug. 3. 21:14
6/20 anonim válasza:
Tedd rá egy kartonlapra, és ragaszd le. Lehet kapni öntapadós fóliát, ami átlátszó, én is azt használtam, már évek óta kitart:D
7/20 anonim válasza:
Minek belerakni emlékbe? később is fog haja nőni...
8/20 anonim válasza:
:))) Én se értem minek haj emlékbe. Nézd, ilyen volt a hajad!- és megmutatom neki fényképen.
9/20 anonim válasza:
nekem is elrakta anyu a hajam emlékbe, és én is levágtam egy tincset a lány hajából! szerintem szép emlék...az én hajam anyu egy ékszeres dobozba tette és beleirta hogy mikor vágta le hány hónapos voltam, én ugyanigy tettem, csak órás dobozban van:)
az utolsó két hozzászólónak:
nektek biztos kopasz babátok van ha ilyet írtok...
miért kell mást leszólni? nem kell hozzászólni ha valami nem tetszik...
10/20 anonim válasza:
Én is erre készülök. Úgy tervezem, hogy melegítek egy kis viaszt és amikor levágom a tincset, egybők belenyomom a levágott végénél. Így hátha nem potyog szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!