Hány hetes volt a babátok amikor először kimentetek vele a friss levegőre? Nyári időszakra gondolok. Mennyi időre először?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 19:39
1/8 anonim válasza:
Hetes?Az enyém 4 napos volt,mikor először a nyitott garázskapuba álldigáltam vele egy kicsit,mert akkor rakták a kerítésünket és azt figyeltem:)Aztán 6-7 naposan kézbe sétálgattam vele az udvaron (nyár,35 fok).10 naposan fél óra séta a boltig babakocsival,12 naposan pedig már a védőnőhöz sétáltunk.Szóval nem hetek voltak,szép fokozatosan volt ez volt a lényeg,meg,hogy a kisfiam jól érezte magát:)))Ő azóta is "kinti" gyerek:))
2/8 anonim válasza:
Egyből kimentem én is vele,még az orvos is mondta,hogy ne gubbasszak vele bent a házban.Udvarra kimentem vele levegőzni (nem órákra). De akkor még nyáron nyár volt,nem úgy mint most!
3/8 anonim válasza:
dec. 18án született, 21én jöttünk haza, először akkor. utána pedig 5percekre mindennap. pedig 2009 tele elég kemény volt. de a karomban, felöltöztetve, miért ne? tetszett neki,mert mindig kinyitotta a szemét és leskelődött a sok cucc alól. a párom meg jókat nevetett, mert a két gyerek felöltöztetése kb. 30perc volt :)))
4/8 anonim válasza:
A fiam szeptemberi volt, vele is az első naptól kezdve kiültünk a teraszra pár percre, aztán egész télen kint aludt a teraszon, persze jól betakarva. A lányom most májusban született, 4 naposan már voltam kint vele pár percet, aztán egy hetesen már jött a játszótérre a tesóval, azóta minden nap kint van.
5/8 anonim válasza:
2 hetesen vittem ki először 10 percre.
júliusi a babám.
6/8 anonim válasza:
Nekem februári a lányom, de már 1 hetes korában kint voltam vele a teraszon. A kórházban minden nap bejött a fogadott dokim, és kinyitotta az ablakokat a szobában. Mondta, hogy semmi bajuk nem lesz a babáknak. Szépen be voltak takarva, és tök jól aludtak. :)
Hétfőn jöttünk haza, csütörtökön, éppen 1 hetesen már 10 percet voltunk a teraszon. Aztán pár nap után már akár 15-20 percig is, kb. 2 hetesen vittük először sétálni. Aztán 3 hetesen már egészen hosszú sétára mentünk vele.
7/8 anonim válasza:
a két lányom és a fiam aug. végén, szept. elején születtek, kánikulában.másnap, hogy hazajöttünk, már vittem őket ki a teraszra. kint se volt hűvösebb, mint bent. nyáron szükségtelen 2 hétig bent punnyadni a picivel, hisz nincs nagy hőmérséklet különbség a benti és a kinti között. mivel már a kórházban nyitott ablaknál voltunk, így hozzá voltak szokva a levegőhöz. szoktatni nem szoktattam őket, először legalább fél, de lehet, hogy 1 órát is kint voltunk...
8/8 anonim válasza:
otthon szültem, négy éve. nyitott ablaknál,mert állandóan melegem volt. aztán másnap mennünk kellett a gyerekorvoshoz, mert nem volt hajlandó kijönni egy otthon született babához. igaz május volt, de vinnem kellett a rendelésre a beteg gyerekek közé (nincs külön váró az egészséges rendelésre). ezt követően minden nap sétáltunk egy kicsit az utcán, 1héttel később már babakocsival is, de főleg nandu kendőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!