Kimentetek ilyen hidegben sétálni a babátokkal?
Szeretném már kivinni. Mennyire öltöztessem fel?
(20 hónapos)
Igen, ki. Hosszú ujjú body, pulóver, harisnya, nadrág, kabát, sapka, cipő.
27 hónapos.
Mi kint voltunk és nem fázott a fiam.
Öltözék: vastag kabát, alá pulóver és hosszú ujjú body, nadrág alá vastag nylon harisnya és kordbársony nadrág, sapka és kabát.3,5 éves.
Ennél sokkal hidegebb időben is kivittem télen az akkor 10-12 hónapos fiamat.
Nem a szélre gondoltál véletlenül? Mert abban nem viszem ki, csak ha muszáj! Akkor is ha nagyon fúj, akkor felteszem az esővédőt.
Az én fiam egyébként most aludt el kint a teraszon, oda nem fúj be a szél. Az utcára nem viszem le. Tegnap voltunk, de majd elvitt babakocsistul a szél...
igen.
télen, a -10 fokban is.
de ha a szélre gondolsz, akkor is :)
ha nem akarja felborítani a szél a kocsit, szoktam menni sétálni. (14 hóssal)
Hol laksz?
Mi délelőtt voltunk (Budapest), hideg egyáltalán nem volt (esetleg ha a nyári 35 fokos kánikulához viszonyítom).
A szél sem volt viharos. Nem ideális az idő, de kell a levegőzés.
Na nálunk olyan bolondos idő van ma, hogy reggel esett az eső, hideg volt; délben (amikor mentünk sétálni) sütött a nap és meleg volt, majd 2 körül esett az eső és fújt a szél, de most megint hét ágra süt a nap és nincs hideg, a szél sem fúj.
Amúgy nem csodálom, ha valaki nem tudja mit adjon a gyerekére.
Én délben ezt adtam a 14 hónapos lányomra:
- kis sapka
- széldzseki
- polár pulóver
- hu body
- harisnya
- farmer szerű nadrág
- cipő
+ vittem egy takarót, meg egy vastagabb dzsekit ha hidegebb lenne.
Kiszámíthatatlan ez az idő, de ha nagyon fúj a szél, arra ott az esővédő, így őt nem éri a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!