Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kimentetek ilyen hidegben...

Kimentetek ilyen hidegben sétálni a babátokkal?

Figyelt kérdés

Szeretném már kivinni. Mennyire öltöztessem fel?

(20 hónapos)

2011. ápr. 13. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi voltunk kint délelőtt is,motorral,a szél fújt és sütött a nap is.Én hosszúújjú bodyt+bélelt kantáros nacit,rá cipzáros szabadidőfelsőt és bélelt kabátot adtam rá,meg kötős tavaszi sapit ami védi a fülét és cipőt.Du. mikor mentünk a tesóért már hűvösebb volt és erősebb szél,ugyanigy öltöztettem fel.Itt is változékony az idő,egyszer süt a nap,egyszer nem,a szél van hogy vadul fúj,most épp szélcsend van.Hatalmas fekete felhő volt a ház felett,mikor jöttünk hazafele az oviból.
2011. ápr. 13. 17:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk jégeső volt és nagyon hideg, olyan hódaraszerű esett.

Rögtön felöltöztettem a fiamat: vastag kantáros nadrágot, dupla harisnyát, hosszú pólót, pulóvert és széldzsekit adtam rá. Csípős, hideg szél fúj.

2011. ápr. 13. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!