Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ruhákat vegyek az...

Milyen ruhákat vegyek az elkövetkező időszakra kisbabámnak?

Figyelt kérdés
Voltam ma turkálóban vásárolni, és egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy milyen ruhákat vegyek neki, mire is lesz szükség mostanság. 2 hónaposak vagyunk, az 56-os ruhák pont most jók. 62-68-asokat akartam venni. Akartam rugdalózót, de rájöttem, hogy az lehet meleg lesz már nyárra. Mit javasoltok? Miből mennyit vegyek neki?
2011. ápr. 26. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a lányom gyorsan nött, így utáltam a rugikat már 2 hós kora felett, vagy csak olyat adtam rá ami talnélküli volt.

persze hogy nagyobbat vegyßel neki. 62-68-t és lengébb dolgokat, mert ha hüvösebb is van akkor is aládsz egy harisnyát, vagy egy hosszú body-t de tudjál róla levenni.

én prkatikusnak tartom a kantáros nacikat mert ha melegebb is van az védi még plusszban a felsötestét.

2011. ápr. 26. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem vehetsz még 56-osból, vagy 0-3 hónaposnak valót még párat, én utáltam, ha túl nagy a babámra a ruha. (persze mindenkitől nagy ruhákat kaptunk ajándékba, hogy majd jó lesz, majd belenő...)

Amilyen bolond időjárás van, szerintem nyugodtan vegyél néhány melegebb holmit is, nyáron is vannak hűvösebb, esősebb időszakok.

Amik szerintem jól jönnek: vékony sapi, nyári napellenzős sapi, 4-5 rövid ujjú body és 4-5 hosszú ujjú body (nálam volt, hogy egy nap háromszor öltöztettem át, mert ment a hasa és kifolyt a pelusból a kaki, vagy ha visszabukta a tejcsit és büdi volt a ruhája), vannak nagyon aranyos kis napozók, abból is lehet párat beszerezni, rövidnadrágot, vékony kis zoknikat, vékony pulcsit ha hűvösebb van, rugdalódzót is (itthon szinte mindig rugiban van a babám, mert bár nagyon szép meg menő ruhák vannak, de ez szerintem a legpraktikusabb és a legkényelmesebb nekik).

De útközben úgyis magadtól fogsz rájönni ezekre, mindenkinél más válik be.

2011. ápr. 26. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon szerettem a talpas rugikat(a zoknikat lerugják a kicsik, később letépik). Fél éves koráig szerintem ez a legpraktikusabb. Hűvösben plüss rugi, melegben pamut(amilyenek a Tescos-ok), és nagy melegben csak egy napozó/vagy szép body. De azért volt csöppnyi szabadidőruhánk, meg aranyos kantáros nacink és ruhácskánk. Nagyon hasznosnak bizonyult egy fehér kalapka(megkötős!). Sok anyuka szívesen ad a babájára harisnyabugyit, én nem. Könnyebb volt egy vékony kisnadrágot ráadni. Néha meg a fehér talpas rugira adtam az ujjnélküli ruhácskát, kantáros szoknyát. Egy rugalmas kardigán is igazán hasznos, amikor pl. légkondis helyre kell bemenni. Inkább 62-68-as méretet érdemes. A kardigán, szabadidőruha, aranyos, ha nagyobbacska is, meg a nacik is felcsúsznak, mert behajlítva van a lábacska:).

Mint már írták: Neked magadnak kell kitapasztalni, hogy mi a jó Nektek.

2011. ápr. 27. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!