Egy éves babátok átalussza (már) az éjszakát, úgy, hogy nem ébred fel enni-inni, stb?
Kisfiam 1 éves és éjszaka-hajnalban 4-6-szor ébred mostanában! Szopizni csak hajnali 5-6 között szokott, de előtte többször ébred. Iszik vizet, vissza kapja a cumiját, ha kell bekenem az ínyét és vissza alszik (vagy nem!). Táplálót vacsorázik, jól ki is fárad az esti alvás előtt, de hiába, az éjszakák mégis zűrösek!
Mi a tapasztalatotok éjszakai alvás terén? Este mikor fekszik, majd reggel mikor ébred a babátok?
nekem épp 1 éves kora óta alussza át az éjszakát. este kb.fél8kor alszik, reggel 7-8ig csönd van.
3 éjjel volt, amikor ébredt, olyankor megszoptattam vagy ínyét kentem be Dologéllel.
most 1 év+1hós
Egyik lányom 6 hetes korától átaludta, a másik 20 hónapos korától (amikor elválasztottam).
Gyerekfüggő szerintem erősen. :o)
Nálunk így alakult:
6 hetes korától kb 4 hónapos koráig átaludta, majd 1x kelt. Aztán 8 hónapos korától (júni-nagy melegek nyáron) nagyon sokat felkelt éjjelente és alig akart elaludni. 13 hónapos korától ismét átaludta az éjjeleket 21 hónapos koráig. Most 22 hónapos, és ismét felkel éjjel néha.
A kishugi 5 hónapos, 5 hetes korától 4 hónapig átaludta az éjjeleket, most Ő is felébred enni 1szer.
Ez mindig változik (fogzás, időjárás, fejlődési ugrás....stb).
Nem alusszák át. :-( 10 nap múlva 1 évesek az ikerfiaim, és nagyon sokszor kelnek(6-8 alkalommal fejenként), és csak szopival alszanak vissza. Nagyon várom már hogy egyszer aludhassak egybe 2-3 órát.
Este 8 fél9 fele alszanak el, és reggel fél6kor kelnek. Onnan már cicivel se alszanak vissza. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!