Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Velünk alszik, mit tegyek?

Velünk alszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lányom kb 2 hete, 10 hós korától amikor éjjel fölébred, nem marad a helyén. Kiveszem eszik ha kér, iszik, az ölembe szépen visszaalszik. Amint visszarakom az ágyába rögtön fölébred és már áll is sírva. Ilyenkor átviszem hozzánk, ott egyből szunya. Ha visszaviszem, akkor sincs rá semmi garancia, hogy fél óra múlva nem nyivákol. Mit tehetetek, hogy a saját ágyába aludjon egész éjjel?
2009. ápr. 8. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van,e´s hajnaltól velem alszik.majd leszokik róla.Lehet,hogy fél amikor felébred.
2009. ápr. 8. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nálunk is ez volt,amint fel tudott állni a kiságyban,nem is volt hajlandó ott aludni,állva ordított,rázta a kiságyat.Hát én magam mellé vettem.Sokan azt mondják hiba,meg hogy el lesz kapatva,de szertintem ez nem igaz.Most 17 hónapos,és három hete kezdtem a vissza szoktatást a saját ágyába,de már ez rendes ágy.Egy hét alatt megszokta,és már ott alszik,és át is alussza az éjszakát azóta.
2009. ápr. 8. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
szépen lekell szoktatni nekem bevált én azt gondoltam nem álmos . De amikkor megtörtént a leszoktatás elmult 2 hét átaludta az éjszakát!Egyedül kell bucsu után este elaludnia . Sírni fog de te csak a hangodal csitigatod be-be mész hozzá és szépen rászolsz majd ki mész és ezt ujra .Nem csukod rá az ajtot kicsi fényt kapcsolsz. Rá kell szánnod az estéket és az éjszakádat és sikerülni fog.Nappali alvásnál ugyan ez!!!Olvas utána és légy erös de az apa is ugyan így tegyen!
2009. ápr. 8. 14:06
 4/5 A kérdező kommentje:

A nappali meg esti elalvással semmi gond nincs, az éjszakai vagy hajnali kelés utáni kiságybaalvással van a probléma. Sírni nem fogom hagyni, aludni meg nekem is kell.

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, várom az újakat:)

2009. ápr. 8. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez volt, kb 10 honapos korátol!! Es bizony, magunkhoz vettem, mert nekem is aludnom kellett..

Majd az elso szulinapjára megcsináltuk a gyerekszobát (kozvetlen a miénk mellett), vettunk bele egy széthúzhatos ágyat. Igy ha kell, melle fekhetek, es kényelmesebb, mint 3-an a nagyágyban, de úgy látom, nyugodtabban alszik. Elfér, tud forogni ( a kiságyban állandoan utkozott). Nem akarom elkiabálni, de 2. hete úgy tunik, segített. Amit még nálunk észrevettem, hogy baj volt, ha máshol aludt el a kicsi. Pl. ha kivettem a kiságybol és a kezemben, vagy az ágyamban aludt el és vissza akartam csempészni, felébredt.

2009. ápr. 8. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!