17 hós babám velünk alszik. Van esély arra, hogy átszokjon a kiságyba?
Rakd szorosan a kiságyát a tied mellé. gondolom kevés lesz.
Mi 14 hós koráig "játszottuk" ezt.
Vagyis ő elaludt a mi ágyunkon, átraktuk, és éjjel ugyanúgy jönni akart.
Ekkor odavettük mindig.
Próbáld a déli alváskor a kiságyában altatni, hogy ott egyedül aludjon el. Persze úgy, hogy ott vagy. A saját tapasztalatom az, hogy akkor fog ott aludni rendesen, ha ott alszik el, tudja, hogy ott van, és nem arra riad, hogy megint átraktak álmomban.
eddig hosszú az út. szépen fokozatosan próbálkozz, de következetesen.
Én mindig nagyon megdicsértem, amikor a helyén aludt reggelig szó nélkül.
(már elmúlt két éves, és mondja, hogy Apa aludjon a kiságyban, ő meg alszik velem. stb)
De azért már nem engedünk. de persze ha baja van, akkor most is jöhet bármikor. szerencsére már ritka, kb. havi egyszer.
Tanácsom sajna nincs, de ugyanez volt nálunk is....egy darbig aludt, aztán minden éjjel az éjszaka közepén felállt és átkérte magát, ha nem vettem ki addig sírt, míg végül csak közénk került...ha vissza raktam, mégegyszer ugyanez.ő mindig is rossz alvó volt, átaludt éjszaka szinte csak pár hónapja van. Nagyfiú ágyat is kapott a saját szobájába, abszolút nem érdekli.
2 éves múlt, velünk alszik...nekem nem sikerült "kipaterolni", de én is kiváncsi vagyok a válaszokra..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!