Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felhasználtátok már a DM-es...

Felhasználtátok már a DM-es kuponfüzetből az 50 %-os C&A utalványt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, vannak -e jó cuccok, s kb. mennyibe kerülnek ott a dolgok.Pl. egy kis farmergatyó, pulcsi...ilyesmi. Megéri elmenni szétnézni?
2009. ápr. 8. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a C&A -ba lehet a legjobb babaruhákat venni!Az árak is barátságossak!A Brendonnál mindenképpen!szerintem kb. Tescós babaruha árakhoz hasonló,csak még jobbak vannak mint ott.Egy szóval mindenképpen nézzél körül!

2009. ápr. 8. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

szerintem megéri elmenni, nagyon édes kis cuccok vannak. Mi az Árkádban váltottuk be, az egyik kuponból micimackós plüss hálózsákot vettünk, így 2500 Ft volt. Farmer pulcsi verziót vettünk a második kuponból, nagyon jól néz ki, ez 4-5 ezer lett volna kupon nélkül. Mi télen váltottuk be, azt nem tudom, most milyen cuccok vannak, de biztos találtok olyat ami tetszik nektek!

2009. ápr. 8. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze!Én tegnap voltam.Vannak több részes(vékony pulcsi,kis ing,farmer kertész gatyóval)ruhácskák 2000-4000 ft ért.Ha lejön at ötven % tök olcsó.
2009. ápr. 8. 11:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Drágábbnak gondoltam, de így mindenképpen elmegyünk.
2009. ápr. 8. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is tegnap váltottam be a kupont. Szerintem nagyon vagány cuccok vannak és elérhető áron. A kupont egy együttesre váltottam be: farmer+hosszúujjú póló+rövidujjú ing így 2500,- Ft volt. Kapott baseball sapit 1500,-, vászonszerű nadrágot 1490,-, és egy hosszúujjú pólót 990,-. De hogy mégis milyen árak vannak: kiscipők, sapik 1.500,-, bodyk 1000 körül, hosszujjú póló+pamut alsó+pamut mellény 4990,-, egyéb együttes, ami 2-3 db-ból áll szintén 4.500-5.000,- körül. Kb. ennyi jut hirtelen eszembe. De vannak farmergatyók, zoknik, tipegők, hálózsákok, pizsik, stb. mindenféle ruha, szebbnél-szebbek. Mindenképpen érdemes szétnézni!

Kellemes vásárolgatást!

2009. ápr. 8. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én két hete váltottam be. Egy farmerdzsekit vettem, amibe bele van cipzározva egy kapucnis felső. A kettő külön is hordható. Nagyon vagány. A kuponnal 2500 ft-ért vettem meg. Nehéz volt választani, nagyon szép ruhák vannak, a legtöbb elérhető áron. Érdemes benézni.
2009. ápr. 8. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is 2 hete váltottam be ugyan arra amit az elötem válaszolo irt.farmer dzsekit fehér kapucnis felsövel ..
2009. ápr. 8. 14:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok.
2009. ápr. 8. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!