Felhasználtátok már a DM-es kuponfüzetből az 50 %-os C&A utalványt?
Szia!
Szerintem a C&A -ba lehet a legjobb babaruhákat venni!Az árak is barátságossak!A Brendonnál mindenképpen!szerintem kb. Tescós babaruha árakhoz hasonló,csak még jobbak vannak mint ott.Egy szóval mindenképpen nézzél körül!
Szia!
szerintem megéri elmenni, nagyon édes kis cuccok vannak. Mi az Árkádban váltottuk be, az egyik kuponból micimackós plüss hálózsákot vettünk, így 2500 Ft volt. Farmer pulcsi verziót vettünk a második kuponból, nagyon jól néz ki, ez 4-5 ezer lett volna kupon nélkül. Mi télen váltottuk be, azt nem tudom, most milyen cuccok vannak, de biztos találtok olyat ami tetszik nektek!
Én is tegnap váltottam be a kupont. Szerintem nagyon vagány cuccok vannak és elérhető áron. A kupont egy együttesre váltottam be: farmer+hosszúujjú póló+rövidujjú ing így 2500,- Ft volt. Kapott baseball sapit 1500,-, vászonszerű nadrágot 1490,-, és egy hosszúujjú pólót 990,-. De hogy mégis milyen árak vannak: kiscipők, sapik 1.500,-, bodyk 1000 körül, hosszujjú póló+pamut alsó+pamut mellény 4990,-, egyéb együttes, ami 2-3 db-ból áll szintén 4.500-5.000,- körül. Kb. ennyi jut hirtelen eszembe. De vannak farmergatyók, zoknik, tipegők, hálózsákok, pizsik, stb. mindenféle ruha, szebbnél-szebbek. Mindenképpen érdemes szétnézni!
Kellemes vásárolgatást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!