Mikor kezdted a hozzátáplálást? Hogy viszonyulsz az "új szabályokhoz"?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel egy apró megjegyzésből akkora veszekedés lett, hogy nem tudom milyen marad a viszonyunk...ő a védőnőre hallgat, aki az új dolgokat szajkózza("az a jó ami a babaújságokban is le van írva", de egyébként az ödémát nem tudja, hogy mi...) Mivel van védőnő rokon, elég sokat hallom a változásokat etetés ügyben, de a gyerekek összetétele szerintem nem változott az évek alatt...2011. júl. 31. 23:45
11/18 anonim 

válasza:

Anyósomra nagyrészt nem is hallgatok. :) E téren jobban számít, amit védőnő, orvos mondd, és a saját döntés alapján meglátjuk mi hogyan teszünk a férjemmel. Ezért is mondtam, hogy ő is tápszeres, és amúgy nagyon arányos, szép baba, nem fúvódott fel, szóval nem erőltetem a dolgot, elkezdtük, de ha sok idő mire kiváltunk egy étkezést, akkor sincs gond. :)
12/18 anonim 

válasza:

Mi 5.5 hósan kezdtük a hozzátáplálást,először gyümölcslével,majd gyümölccsel és után zöldséggel.Nekünk első baba,én meghallgattam a védőnőt,és mivel bízok benne,megfogadtam a tanácsait.Szép lassan haladtunk,mindent hosszú ideig kapott,majd kevertem a már megszeretett ételeket.Nem bántam,meg,kisfiam két éves.Nem válogat,nem allergiás semmire.Mindent nagyon jóízűen eszik.
13/18 A kérdező kommentje:
ma 07:58
Senki nem nézett le senkit, de a védőnő nem konkrét tanácsot ad, hanem, h "a babaújságban ezt írták"...most nem azért, de hogy mondhat ilyet egy védőnő???
2011. aug. 1. 15:21
14/18 anonim 

válasza:

3,5 - 4 hónaposan.
Az új szabályok és ajánlások egyáltalán nem érdekelnek! Nem olvasom őket sem a neten, sem újságokban.
A védőnőnk és a dokink pedig hál'Isten normális, soha nem mondtak még hülyeséget, vagy nem szajkózták a mostani változásokat.
15/18 anonim 

válasza:

2,5 hónapos a lányom,tápszer.A védőnő tanácsára 3,5 hónaposan fogom kezdeni neki a levek adását,ha elfogadja,ha úgy látom még nem áll rá készen,akkor várunk.Sok véleményt hallottam erről,van aki szerint már adhatnék neki 2 hós kortól,más meg azt m ondja tápszerezzem kizárólag fél éves koráig.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Megnyugtattatok:) Közben egyébként kiderült, hogy mástól ugyanazt a véleményt elfogadja, csak tőlem nem...
2011. aug. 2. 22:49
17/18 anonim 

válasza:

:)
Ez érdekes...
Ne foglalkozz vele!
18/18 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha tudnék ezzel nem foglalkozni...de fáj, hogy ennyire félreismertem.
2011. aug. 3. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!