1 hònapos babàt lehet éjszaka hason altatni?
A barátnőim is sokan altatják a kicsijüket hason már az első pillanattól, de én soha nem altattam csak háton, és semmi baj sem volt (amióta tud forogni, azóta viszont inkább hason szeret aludni...).
Ranschburg Jenő is mindig határozottan az javasolta a hozzá fordulóknak, hogy altassák háton a kicsiket, de nem a bukás, hanem légvétel és a megfelelően tág tüdőkapacitás miatt.
Gondolom, ismeritek, de nagyon ide passzol a vitához:
- ha a hátán altatod – megfullad, ha bukik
- ha a hasán altatod – bölcsőhalált halhat
- ha oldalt fekszik – gerincferdülése lesz
Én egyébként hason altattam, mert hasfájós volt.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:57
ki írt egy szót is a bölcsőhalálról???? arról írtam ha bukik akkor melyik a legveszélyesebb póz a babának!
tényleg egyes anyukák már azt se tudják mibe kössenek bele!
olvassak utána... hát talán neked kellett volna elolvasnod a kommentemet!
Ehh, ezt irtad: "egyik válaszoló írta, hogy "csak hanyatt"
pont nem így van, csak hanyatt nem szbad!"
A kerdes kulonben sem bukasra vonatkozott, hanem, hogy lehet-e hason altatni. Te azt irtad, nem szabad, en ezt javitottam ki, mert hogy pont ugy ajanljak. Mindenhol. Mo-n is, kulfoldon is. Es azt is leirtam, hogy miert. A haton alvas a termeszetes is a babaknak, igy lehet oket a legegyszerubben ejszaka megszoptatni. Ettol fuggetlenul ugy altatja mindenki, ahogy akarja, minden pozban lehet kivetni valot talalni.
Nem tudom, mibe kossek bele? A hulyesegbe belekotok, bocs. Vagy fogalmazz erthetobben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!