Én estére úgy kifáradok,kimelegszem, nem tudom mit adjak rá, nehogy fázzon, vagy bemelegedjen!Amúgy nem egy fázós fajta, de sokszor lerúgja magáról a takarót!!!
mi a 2.on lakunk, már nem mennek a radiátorok, a manón kezeslábas van, vékony, mert mindig kitakarózik, szal 1 bdyban nem merem azért altatni...
10 és fél hónapos.
2009. ápr. 7. 20:54
2/11 anonim válasza:
A fiam sem egy fázós fajta:))))
Rövid ujjú body+pamut rugdalózó. A takarót lerugja magáról.
A hőmérő szerint 25C körül van a szobában. Ablakot kissé nyitva hagyjuk, de messze van az ágyától.
Én ma már rövidujjú body-ba és nadrágba vittem le sétálni, így is melege volt. Láttam más babákat még mindíg nagykabátban, vastag pulcsiban sétáltatnak. Szerintem ettől inkább megbetegedhetnek.
2009. ápr. 7. 20:55
3/11 anonim válasza:
Hosszú ujjú ing, rugi, hálózsák.
2009. ápr. 7. 20:55
4/11 anonim válasza:
Nálunk a hálóban 18-20 fok van kb. Egy hosszúujjú body + vastag hálózsákban alszik az egy éves kislányom. Ha netán hűsebbnek érzem a szobát akkor egy nagyon vékony pléddel még betakarom, de általában nem szokott fázni.
2009. ápr. 7. 21:01
5/11 anonim válasza:
Szia!
Rövidújjú body+ vékony kezeslábas +zokni.Ő is forgolódik és kitakarózik.Családi házban lakunk 20-22fok között van a szoba hőmérséklete.
9,5 hónapos kislány anyukája
2009. ápr. 7. 21:02
6/11 anonim válasza:
hosszú ujjú body+ujjatlan rugi+még a vastagabb hálózsák.
kb 21 fok van
2009. ápr. 7. 21:03
7/11 anonim válasza:
Vékony kezes-lábas pizsama + középvastag hálózsák
2009. ápr. 7. 21:06
8/11 anonim válasza:
22-25 fok között van a szobában és egy hosszú ujjú rugiban alszik,max egy textil pelussal takarom be,mert így is melege van.5hónapos múlt
2009. ápr. 7. 21:09
9/11 anonim válasza:
Vékony pizsi rugiban alszik a 7 hónapos kislányom és egy vékony takarót teszek rá. A lakásban 20-21 fok van, pedig már résnyire kinyitom az ablakot, néha még így is melege van.
2009. ápr. 7. 21:54
10/11 anonim válasza:
én azon szoktam gondolkozni hogy mi szülök nem tul vékony pizsamába és közepes paplanalat alszunk ö meg a vékony (tescos)hálozsákba kombd. rugi hát én még rá huzzok + még egy hálozsákot és még soha nem volt beizzadava a szobába nincs tul meleg mert arra nagyon oda figyelek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!