Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok éjszakára babátokra?

Mit adtok éjszakára babátokra?

Figyelt kérdés
Én estére úgy kifáradok,kimelegszem, nem tudom mit adjak rá, nehogy fázzon, vagy bemelegedjen!Amúgy nem egy fázós fajta, de sokszor lerúgja magáról a takarót!!!
2009. ápr. 7. 20:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mi a 2.on lakunk, már nem mennek a radiátorok, a manón kezeslábas van, vékony, mert mindig kitakarózik, szal 1 bdyban nem merem azért altatni...

10 és fél hónapos.

2009. ápr. 7. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A fiam sem egy fázós fajta:))))

Rövid ujjú body+pamut rugdalózó. A takarót lerugja magáról.

A hőmérő szerint 25C körül van a szobában. Ablakot kissé nyitva hagyjuk, de messze van az ágyától.

Én ma már rövidujjú body-ba és nadrágba vittem le sétálni, így is melege volt. Láttam más babákat még mindíg nagykabátban, vastag pulcsiban sétáltatnak. Szerintem ettől inkább megbetegedhetnek.

2009. ápr. 7. 20:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú ujjú ing, rugi, hálózsák.
2009. ápr. 7. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a hálóban 18-20 fok van kb. Egy hosszúujjú body + vastag hálózsákban alszik az egy éves kislányom. Ha netán hűsebbnek érzem a szobát akkor egy nagyon vékony pléddel még betakarom, de általában nem szokott fázni.
2009. ápr. 7. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Rövidújjú body+ vékony kezeslábas +zokni.Ő is forgolódik és kitakarózik.Családi házban lakunk 20-22fok között van a szoba hőmérséklete.

9,5 hónapos kislány anyukája

2009. ápr. 7. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:

hosszú ujjú body+ujjatlan rugi+még a vastagabb hálózsák.

kb 21 fok van

2009. ápr. 7. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Vékony kezes-lábas pizsama + középvastag hálózsák
2009. ápr. 7. 21:06
 8/11 anonim ***** válasza:
22-25 fok között van a szobában és egy hosszú ujjú rugiban alszik,max egy textil pelussal takarom be,mert így is melege van.5hónapos múlt
2009. ápr. 7. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Vékony pizsi rugiban alszik a 7 hónapos kislányom és egy vékony takarót teszek rá. A lakásban 20-21 fok van, pedig már résnyire kinyitom az ablakot, néha még így is melege van.
2009. ápr. 7. 21:54
 10/11 anonim ***** válasza:
én azon szoktam gondolkozni hogy mi szülök nem tul vékony pizsamába és közepes paplanalat alszunk ö meg a vékony (tescos)hálozsákba kombd. rugi hát én még rá huzzok + még egy hálozsákot és még soha nem volt beizzadava a szobába nincs tul meleg mert arra nagyon oda figyelek
2009. ápr. 7. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!