Mit adjak neki mert semmi nem segit?
Persze a kúpot kinyomja.
Mikor a fenekébe rakod,elötte pipit melegítsd át a keveddel,és utánna a popót fogd össze,hogy ne bírja kinyomni.Volt,hogy nekem is vissza kelett raknom. :)
Tudod kicsit tornáztatni,mozgasd a la´bait fel le.
Ha a széklet ennyire kemény(nálunk is ez volt a baj 6 hósan)vegyél neki LAEVOLAC szirupot a gyógysertárban.Nem dr´´aga,teljesen növényi.Lazítja a székletet.A lányomat 3 nap alatt rendbe hozta,azóta minden nap van kaki....15 hónapos,e´s azóta semmi panaszunk sze´krekede´sre.
2009. ápr. 7. 07:13
Bocsika.
PCIT MELEGÍTSD ÁT A KEZEDDEL
2009. ápr. 7. 07:14
Milyen kúpot adtak? Mi glicerines kúpot vettünk védőnő tanácsára mikor 4 hósan egyszer így jártunk, azt hosszában félbe kellett vágni. Mikor feldugod neki, akkor a kis farpofáit nyomd össze egy ideig, úgy nem csúszik ki. Nálunk két perc múlva már jött a kaki. Most 7 hós a fiam, anyatejes, de már megkezdtük a hozzátáplálást, a krumpli nagyon megfogta a hasát, elég kemény lett a kakija és nyűgibb is volt. 2 napig nem adtam neki krumplit és 3 nap olyat kakilt hogy csak na.... Te adsz már neki mást?
2009. ápr. 7. 07:56
nekem a kisfiam 2 hetesen csinálta ugyan ezt,és nekünk elég volt egy kis szirup,de mondta a védőnő,hogy ne szokassam rá. de amikor erőlködött,akkor csak meghőmérőztem egy kicsit,és annyi is elég volt!
2009. ápr. 7. 08:00
Szia!
Szegénykém! A Laevolac szirup tényleg jó! Én 5ml-ket adok, amíg nem sikerül a solog naponta, aztán amikor megkönnyebül, akkor már csak egy babakanállal.
Esetleg szélcső.
2009. ápr. 7. 08:15
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonoma a segitseket es a tanacsokat,,igen mar 5 honapos kora ota adok neki 10 orainak almat baba piskotaval meg neha barackal is 12 orakor krumplit repaval es tapszeres tejjel higitom mert anyi tejem nincs hogy meg abba is azt tegyek,es adok neki humana gabonasat meg milupa gabonasat. de se a krumplit se a repat nem eszi meg ki se nyitja a szajat miutan megerzi az izet. de ma es holnap nem fogok neki adni semmit csak szopi es tapszer hogy lassam hogy reagal a szeklete anelkul. De erdekes 5 honapos kora ota adok neki dolgokat es nem volt semmi baja tole sott sosem volt meg szekletevel baj de ahogy betoltotte a 6 honapot mar egy hete ,azota nem tud kakilni.
7/12 A kérdező kommentje:
Ja elfelejtettem glicerines kupott adtam neki.
8/12 A kérdező kommentje:
A lazmerot is betettem neki de meg sem erezte nem lett jobb tole. osszenyomtam a kis popojat de akkor is orditva vorosen nyomta kifele es mar nagyon szenvedett es hanytam neki hogy ki nyomja nagyon sajnaltam.
Elsö vagyok.
Akkor adjál neki a szirupból,és hidd el kb fél óra,e´s ár fog is kakilni.
LAEVOLAC
2009. ápr. 7. 08:51
10/12 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mar le ment a ferjem a gyogyszertarba szirupert remelem jol leszunk akkor mar.
Kapcsolódó kérdések: