Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 8 hónapos folyik Az...

Orchidea001 kérdése:

Kisfiam 8 hónapos folyik Az orra! Mit adjak neki? Menjünk orvoshoz szerintetek? Semmi más baja nincsen.

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem lázsa én nem mennék!Adj neki napi 2x fél ampulla calcimuscot!Meg szívjad az orrát ahányszor csak tudod!!!!
2011. jún. 5. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
lázsa=láza
2011. jún. 5. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs láza én nem vinném orvoshoz.

Láz esetén, ha most nem magas, akkor max holnap vinném le, de ha otthon kezelhetö, pl lázcsillapító hat és nam 39 fokos akkor lehet le sem vinném ha 3 nap alatt elmúlna.

köhögésnél elvinném.

lehet kapni sterimár vagy más baby sósoldatot amit belenyopmsz az orrába és kiproszívozod, ez segít kitisztítani. ha érzed hogy el van dugulva akkor vegyél orcseppet is neki.

2011. jún. 5. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy fogzik?Mondta a védőnő, hogy fogzás gyakran okoz még orrfolyási is, mert a kis szervezetük idegen anyagként kezeli a fogat, és védekezik ellene.Ha semmi más tünete nincs, szívd le gyakran az orrát, és én adnék neki 2*3 Cebion cseppet a biztonság kedvéért.Egy kis C vitamin még senkinek se ártott meg!De ha hőemelkedése/láza lenne ( ami egyébként szintén lehet fogzástól), vagy köhögne, én akkor már elvinném orvoshoz.
2011. jún. 6. 11:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Pár napja bújt ki az első foga és mellette is nagyon duzzadt az ínye! Lehet ez az oka.

Azért kihívtam a dokit ő azt mondta megfazas.... Orrszivas és orrcsepp este.

2011. jún. 7. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!