Lázas a kisfiam vigyem orvoshoz?
Most már csak az ügyelet van, ha nem megy fel megint neki akkor várjál, ügyeletre késöbb is eltudtok menni. Biztos beteg lesz, ha holnap is így marad akkor vidd el. Fogzától nem lázasodhat be lehet 37 körüli de itt már azért volt láz.
Ha nagyon aggódsz akkor vidd le.
A fenékben mérve 37,5-töl höemelkedés 38,5-töl láz.
Innit eröltesd az a legfontosabb nem kell enni inkább ne egyen de elég folyadékot igyon.
Ha nincs kiszáradva, akkor nem kell orvos, ne is nyúzd azzal, hogy a rendelőben összeszedjen még valamit. A folyadékbevitel fontos, még ha csak egy-egy korty is, de folyamatosan iszogasson.
Amúgy lehet hogy benyalt valami vírust valakitől, a lányom osztályában is vannak betegek, ő is éjjel belázasodott, de már jól van.
NEM KELL LEVONNI A FÉL FOKOT!!!!!!!!!!!!!!!!
Nővér vagyok egy Fertőző osztályon és egyszer a főnököm egy anyuka előtt cseszett le,hogy miért vonogatok.Következő történt:
Éjszakás voltam,jött ki egy anyuka a nővérállomásra és mondta,hogy lázas a gyereke.Kérdeztem tőle,hogy mennyit mért popsiban,mondom,ha ebből levonjuk a fél fokot az nem is láz.
Főorvos úr persze ott volt az állomáson,hallott minden.Ki is kel magából,hogy mi ez a baromság,hogy le kell vonni fél fokot.Elmondtam neki,hogy nekünk így tanították,akkor meg az oktatást kezdte el szidni.Elmagyarázta nekem is meg az anyukának is,hogy nem kell levonni semmit sem ha popsiban méred a hőt.
Szóval,lényeg a lényeg,hogy NEM KELL VONOGATNI SEMMIT HA POPSIBAN MÉRTED A HŐT!!!!!!!!Amennyit mértél,annyi a hő.
Mikor beteg lett a gyerekem,levittem a doktornőnkhöz,elmeséltem neki az esetemet,mire ő is azt mondta,hogy igaza van a főorvos úrnak,nem kell vonogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!