Le kell vagy egyáltalán lehet leszoktatni 6 hetes babámat az éjszakai evésről?
Figyelt kérdés
Tápszert kap,és nem tudom,jó e az ha éjszakai is eszik.2011. júl. 28. 13:27
11/15 anonim válasza:
Lefelejtettem, hogy 5 hónapos a babám.
12/15 xStefix válasza:
Talán le lehet, de nagyon rosszat tennél vele!
13/15 anonim válasza:
Nekem a 6 hetes ikreim hajnalban 4-kor kelnek enni este 8-tól alszanak de ha felkelnének éjfélkor mint eddig az sem lenne gond adnék neki nem szoktatnám le mert csak neki rossz éhesen tovább aludni.Szoval inkább adj neki enni ha kér.
Én 5 nappal ez elöttig még 10-kor 1-kor és 4-kor is keltem etetni öket aztánmaguktol elhagyták a másik két étkezést.
Nagy lányom viszont még 7 hosan is kétszer kelt enni este.
Tápszert kapnak az ikrek is
14/15 anonim válasza:
nekem nem gond én odakészítem magam mellé a ennikét és ha kér akkor megkínálom vele :-))
nekem nem sír mert mellettem alszik és simán felébredek arra h ébredezik .-)
15/15 anonim válasza:
Miért lenne baj?Az én kislányom is tápszeres volt és ő is evett éjjel.Leszoktatni egy 6 hetest?Az én kislányom már 16 hónapos és még egyszer felkel enni.De ő már bolti tejet kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!