Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Le kell vagy egyáltalán lehet...

Le kell vagy egyáltalán lehet leszoktatni 6 hetes babámat az éjszakai evésről?

Figyelt kérdés
Tápszert kap,és nem tudom,jó e az ha éjszakai is eszik.
2011. júl. 28. 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem, neki még szüksége van rá. Pici még. Majd magától leszokik. Igaz kisfiam szopizott, ő 20 hós koráig kelt éjjel. De szerintem úgy 1 éves korától már csak megszokásból.
2011. júl. 28. 13:32
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Még nem, majd csak olyan 4-5 hós korában.
2011. júl. 28. 13:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Amíg ilyen pici addig nem is kell, de szerintem nem is tudnád leszoktatni róla.

Haladjatok az ő tempójában, és ha felkel, mert éhes, akkor nincs mit tenni, adni kell neki enni.

Unokaöcsém még 1 évesen is felkelt éjjel egyszer enni.

Lányom kb. csak két hónapos koráig.

Változó.

2011. júl. 28. 13:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos a leányzónk, kis súllyal született, most 4250 gramm, ő fél 10-10-kor eszik utoljára, javasolta a védőnő, hogy ilyenkor még adjunk neki, ha félálomban, akkor úgy, mert nagyobb eséllyel békésebb az éjszakája. Így 5-kor szokott hajbalban kenni enni, de 6 hetesen még bőven 2-3-kor kelt, akkor még később volt fürdés, és 9 körül evett utoljára.
 5/15 A kérdező kommentje:
De akkor az nem baj hogy még éjjel is tápszert eszik ugye?
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes babánál az lenne a csoda ha nem kelne éjjel is enni
2011. júl. 28. 13:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan hagyd enni éjjel is kicsi még ahhoz hogy leszoktasd erről

ha anyatejes lenne akkor is kelne éjjel

nekem a nagyobbak olyan 1 évesen hagyták abba az éjjeli evést igaz nem tápszeresek voltak

most a legkisebb tápszeres lett és még mindig kell éjjel 1-2x ö most 7 hónapos nagyjából egy adagot eszik meg éjjel vagy egyben vagy 2 részletben bár van h nem eszik éjjel de még nem olyan gyakran fordul elő ez

2011. júl. 28. 13:39
 8/15 A kérdező kommentje:
nálatok is nagyon sírt ha éjjel mentetek le tápszert melegíteni?Felkel az egész család:)
2011. júl. 28. 13:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is tápszert kap éjjel, semmi gond nincs ezzel, napközben is azt eszi, éjjel miért lenne gond? :)

Nálunk változó, ha hamar felébredünk a mocorgásra, akkor megússzuk a sírást. A szomszéd szobában van, aránylag közel, ajtó mindig nyitva, és hát egy szülő ritkán alszik igazán mélyen. :) Amikor nagyon ki vagyunk ütve, és fél perccel később ébredünk, vagy még muszáj elszaladni előbb wc-re az embernek, akkor van sírás, ezzel nem lehet mit kezdeni.

Ezért van, hogy hiába kelünk felváltva hajnalban a férjemmel, egyszer ő, egyszer én, ilyen téren édes mindegy, mert úgyis mindketten felébredünk, maximum aki marad az ágyban annak egy hangyányival könnyebb visszaaludni. :)

2011. júl. 28. 14:02
 10/15 anonim ***** válasza:
A kislányom 1,5 hónapja újra kel éjjel, és eszik. Tápszert bizony. Kérdeztem a gyerekorvost, aki mondta, hogy ennyi idősen még nem gond. Majd ha olyan 8-9 hónaposan is felkel, akkor térjünk vissza a kérdésre. Szóval 6 hetesen ez teljesen normális. A kislányom 7 hetes koráig kétszer evett éjjel, utána 2 hétig csak 1-szer, aztán átaludta az éjszakákat olyan 6 hétig kb. De szép is volt... ! :D
2011. júl. 28. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!