Le kell vagy egyáltalán lehet leszoktatni 6 hetes babámat az éjszakai evésről?
Amíg ilyen pici addig nem is kell, de szerintem nem is tudnád leszoktatni róla.
Haladjatok az ő tempójában, és ha felkel, mert éhes, akkor nincs mit tenni, adni kell neki enni.
Unokaöcsém még 1 évesen is felkelt éjjel egyszer enni.
Lányom kb. csak két hónapos koráig.
Változó.
nyugodtan hagyd enni éjjel is kicsi még ahhoz hogy leszoktasd erről
ha anyatejes lenne akkor is kelne éjjel
nekem a nagyobbak olyan 1 évesen hagyták abba az éjjeli evést igaz nem tápszeresek voltak
most a legkisebb tápszeres lett és még mindig kell éjjel 1-2x ö most 7 hónapos nagyjából egy adagot eszik meg éjjel vagy egyben vagy 2 részletben bár van h nem eszik éjjel de még nem olyan gyakran fordul elő ez
Nálunk is tápszert kap éjjel, semmi gond nincs ezzel, napközben is azt eszi, éjjel miért lenne gond? :)
Nálunk változó, ha hamar felébredünk a mocorgásra, akkor megússzuk a sírást. A szomszéd szobában van, aránylag közel, ajtó mindig nyitva, és hát egy szülő ritkán alszik igazán mélyen. :) Amikor nagyon ki vagyunk ütve, és fél perccel később ébredünk, vagy még muszáj elszaladni előbb wc-re az embernek, akkor van sírás, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Ezért van, hogy hiába kelünk felváltva hajnalban a férjemmel, egyszer ő, egyszer én, ilyen téren édes mindegy, mert úgyis mindketten felébredünk, maximum aki marad az ágyban annak egy hangyányival könnyebb visszaaludni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!