Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én ezt már nem bírom! Más...

Én ezt már nem bírom! Más babája is csinálja ezt? Hogy szoktassam le erről?

Figyelt kérdés
Alvás probléma..8 hónapos kislányom egyfolytában megfordul a kiságyban este vagy du alváskor..Ez azért baj, mert hason nem alszik, soha nem is tudott aludni, és nem is fekszik le fordulás után hasra, hanem felül, feláll, feltérdel, és szemdörgölés közepette sír.Az azóta van, mióta 6 hónaposan megfordult.Akkor két takaróval két oldalról kipockoltam, és mikor fordult volna féloldalasan egyből el is aludt.MA már ez nem használ, simán átfordul a takarókon, így párnára váltottam, de már ebből is kivergődi magát.Tudom, hogy álmos mikor lerakom, becsukja a szemét, kijövök, de 10 mp múlva már négykézláb van és úgy sír.Tegnap már mikor fordult volna a kezemmel támasztottam ki, szinte le fogtam, úgy el is aludt, de este, mikor álmában, mozdul, és fordul, egyből fönt van , és sír mert úgy már nem tud aludni, így 2 hónapja óránként megyek, és viaszaltatásnál szintén ott álok negyed órákat, hogy valahogy háton tartsam, és eltudjon aludni..De hát mit csináljak már?Nem állhatok ott mellette mindig?ÉS ha már felül fekvésből is, akkor már ez a pockolásos dolog se válik be...Ki vagyok már, mert ez miatt nem tudok aludni egyhuzamban 4 órát se, türelmetlenebb vagyok napközben,nemttudom, hogy lehetne ezt megoldani, mert már az ágya is tele van kipockoló takarókkal, párnákkal, de azok már nem tartják háton, és hason még csak feküdni se hajlandó..:(Mit lehet tenni?Csak az én babám szokása ez??
2011. júl. 28. 08:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)nálunk igazából az elalvással van gond, az a nehezebb, hajnalban nálunk is elég szokott lenni pár korty tea, de az többször is kell, így végül is csak sokszor kelek...Reméljük kinövik:)
2011. júl. 28. 12:13
 12/12 anonim ***** válasza:
dettó ugyanez van nálunk is, jövő héten lesz 9 hónapos és jó egy hónapja így megy :-((((
2011. júl. 28. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!