Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelenkát ajánlanátok?

Milyen pelenkát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Igazából az lenne a gondom, hogy most 6kg a kisfiam

A libero 2 és a dm 2 pelust használjuk felváltva. A pampers nem jött be nekünk. Ez a 2 méretű pelus már elég kicsi, viszont a 3 méretű libero meg még nagy rá. Tudnátok olyan típust ajánlani ami ilyenkor jó lenne? Mert most fog elfogyni a libero 2 és ezt már nem szeretnék venni

2009. ápr. 6. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan használj libero 3 at nem lesz baj. nekünk is kicsit nagy volt de nem folyt ki belőle semmi.
2009. ápr. 6. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
huggies!
2009. ápr. 6. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
az én kisfiam is 6kg most, a liberó 3 as nekünk hatalmas..én szeretem a pamperst mert kis méretü..meg illatos is:) és a 3-as mérete pont jó nekünk. Volt 2-es méretü huggies-ünk szerintem akkor azt próbáld meg most 3-as méretben, nekünk az is bejött.
2009. ápr. 6. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
szia, az én kisfiam 7kg, és kezdettől a lila tescosat használjuk, most a 4-9kgig a jó rá. Nekünk bevált, nem volt vele gondom, és az ára is baráti kb 2600.- a 68darabos. Nem engedte ki a pisit, se a kakit és akármennyi pisi is volt benne száraz maradt a felszíne. A pampers nekünk se vált be.
2009. ápr. 6. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Huggies 3-as merete
2009. ápr. 6. 16:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat:))))
2009. ápr. 6. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Huggies és Libero.
2009. ápr. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!