Járóka vs. Utazóágy kérdés?
4 hónapos a babám,lassan kinövi a babakocsit,amiben magammal szoktam tologatni a lakásban,mikor a házimunkát végzem,takarítok,ilyesmi.
Szeretnék neki járókát,vagy utazóágyat venni,amiben biztonságban tudhatom,eljátszhat ellehet napközben,el is aludhat benne,és amit később is használhat,mikor kúszni,mászni fog.Szerintetek melyiket érdemes venni?
Egyébként az az élet rendje, hogy bele verik a fejüket. Az enyém mondjuk nem nagyon esett úgy el. Megtanult szinte lefolyni :)) a rudakon, ha tesz egy rossz lépést, szépen leengedi magát vízszintesbe.
És tök jó lenne, ha ez lenne a legrosszabb, amibe elesik, beleütközik. Kell a fokozat, jobb, hogy itt tanulja meg, hogy van ilyen is, mint a lépcsőn legurulva, vagy az asztal sarkába.
Hagyni kell elesni a babát, csak arra kell odafigyelni, hogy hol és hogyan. Mert ha nem tanulja meg, akkor sokkal rosszabb is lehet a jövőben.
BOCS AZ OFF-ÉRT!
Az udvarra ennyi idősen a babakocsiba is kitolhatod, amíg teregetsz.
Ha meg szép tiszta az udvar, füves résszel, akkor ebben a melegben pokróccal is kirakhatod.
Egyébként nagyon gyorsan telik az idő. :)
Hidd el, hipp-hopp fel akar állni. Nekem 6 hónaposan megfordult, 7 hónaposan állt, 1-2 hétre rá tötyörgött. :)
előz
enyém 6 hónaposan állt fel az ágyában és az utazóágyban is
Uccsó vagyok.
Végül is most látod a pro és kontrát, a magad számára biztos helyesen döntesz. Ez a kert bezavar. :)
Én is kertes házban születtem, anyukámnak is járókája volt. Kivitte a kertbe (gondolom segítséggel) az árnyékba és egész nap ott voltam. :)
Nagyon köszönöm mindenkinek,bármilyen választ is írt!!!Mindenből tanul az ember!
Úgy döntöttem,gurulós fa járókát veszek jövő héten.
Köszönöm,hogy döntésre bírtatok válaszaitokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!