Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baj? 12 hetes...

Mi lehet a baj? 12 hetes kisfiam kb 1 hete nagyon nyűgösködik, sokat sír.

Figyelt kérdés

Eddíg viszonlyag nyugis baba volt, akkor sírt, ha üres volt a pocakja. De most szinte minden előzmény nélkül elkezd nagyon sírni, már kézben sincs nagyon el. Betegnek nem beteg. Lehet, hogy most kezdődika növekdési ugrás? Azt észrevettem, hogy gyakrabban éhes, mint szokott, de az éjszalát végigalussza. Már kb 2-3 hete nagyon nyáladzik is, de talán még nem a foga gyötri.

Első babás anyuka vagyok és egyre kétségbeesett.

2009. ápr. 6. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:

erre a kérdésre a válaszok engem is érdekelnek, pont ugyanez nálunk is a helyzet....

már annyi helyen jártunk vele (dokik) és senki nem tudja megmondani mi a baj, a mienk úgy sír mint akit nyúznak:((

2009. ápr. 6. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az idő zavarta meg!A dokinö mindig frontra hivatkozik,meguntuk és elvitük pociultrahangra,kiderült a pocival volt gond.Espumisant adtunk neki,5-6 nap és vidám baboca.Az espumisan ártalmatlan,napi 25 csepp,28 napig kell adni.
2009. ápr. 6. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet az időjárás ez a bolond időjárás,de nekem valószínűbb,hogy a foga kezdte gyötörni.Talán még a növekedési ugrás lehet,de a legvalószínűbb az a fog gyötrés nekem.Nyugalom és Kitartás!

4 hós kislány anyukája és 11 hetes kismama

2009. ápr. 6. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Viszont lehet baj a pocijáal is mintahogy azt az előttem válaszoló mondta.

4 hós kislány anyukája és 11 hetes kismama

2009. ápr. 6. 10:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a gyors válaszokat. Nem a pocakja, sosem volt nagyon hasfájós, de ha látom, hogy tekergőzik, tornázunk+gripe watert kap (nekünk ez jött be) és ez mindíg segít.
2009. ápr. 6. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!