Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos a kisfiam, napközben...

5 hónapos a kisfiam, napközben állandóan nyűgösködik semmi nem jó neki és éjjelente is 4x5x fölébred és cicizni akar mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Teljesen kimerült vagyok és el vagyok keseredve! Kérem aki tud segítsen köszönöm!
2008. szept. 18. 13:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia.

A lányom 31 hetes.Nálunk ez megy már 5.hónapja.Valamiért felébred,se cumi,se tea,semmi nem kell neki csak cici és úgy alszik vissza.Gondolhatod,én hogyan érzem magam.Nálunk volt,hogy 6x 7x ébredt.Ìgy én mikor már nem bírom,magam mellé veszem az ágyba,és ´gy könnyebb.Van aki mondja,hogy a foga miatt,amit nem hiszek,mert már van 2.Semilye nem fáj,minden ok.CSak egyszerüen felébred.Most kezd javulni a dolog.Van,hogy 2x kel,de van hogy még 3x.Idövel javulni fog,ha csak tényleg nálatok nem a fogacskák okozzák.Nekem is eztmondták,és látod igaz.

Csak hogy mikor fogja az éjszakát átaludni azt nem tudom,mert még sosem tette.

Kitartást.

Annyi,hogy próbáld meg este többször szoptatni,vagy vacsit adni,mert lehet,hogy éhes.

2008. szept. 18. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!