Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kúp beadása? Hogyan?

Kúp beadása? Hogyan?

Figyelt kérdés

16 hós lányomnak képtelenség beadni a kúpot. Kinyomja, forgolódik....nagy ordítás, hiszti... aztán nagy nehezen sikerül. Van ennek valami "technikája, egyszerűbb módja"?

Ti hogyan csináljátok? Segítsetek!

Tudom, van szirup is, de azt sem könnyű belediktálni.

Éjszakára pedig hatásosabb a kúp.

2011. júl. 26. 22:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%
Hogy egy anyuka nem tud beadni egy kúpot, nah miért is elvárás ez? Nem eüs, és nem is tanítják máshol, kiváncsi vagyok te alapból magadtól mennyit tudsz a gyereknevelésről-gondozásról, amit nem a védőnőd meg a gyerekorvos, meg az anyós meg kitudja ki mondott hogy "így kell". feltesz egy kérdést hogy ne csináljon hülyeséget a gyerekével,mert ugyebár szereti/félti a picit, és a legjobbat akarja neki. tanácsot kér, erre lehurrogjátok, milyen anya és milyen ember az ilyen, és nem a kérdező? a 13 éves kifiú aki meg a vibrátoros módszert javasolta ahelyett hogy butaságokat ír, tanulna némi tiszetelet a felnőttek iránt, az anyák iránt és szépen halkan elhagyná ezt az oldalt meg úgy egyáltalán az internetet és kimenne a szabadlevegőre egy kis friss levegőt szívni az agyába, mert sem a vibrátor sem az internet nem neked való, vannak ám más játékok is a világon nem csak a net.
2011. aug. 4. 22:46
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha a legjobbat akarja neki NEM ITT KÉRDEZI MEG!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 14. 13:06
 23/27 A kérdező kommentje:

Miért? Akkor ez az oldal minek van? Nem azért, hogy kérdezzek? Tapasztalt anyukák értelmes, segítő válaszait vártam. Kaptam is.

Egyébként be tudom adni, csak nehezen hagyja.

(Kisebb korában glicerines kúpot gyakran kellett neki adni).

Ezért gondoltam, hátha valaki ír olyan megoldást, amivel egyszerűbben, hiszti nélkül megy a dolog.

De aki csak kötekedni meg okoskodni tud, az menjen másik oldalra, mert itt nincs rá szükség!!!

2011. aug. 14. 14:26
 24/27 anonim ***** válasza:
Azt nem te döntöd el ki írhat ide,tudod ezek az emberek gondolom szerencsére nem a barátaid,akiket megválogathatsz!Kéretlen válaszok és válaszolók is vannak itt bőven.Szerintem ez az oldal u.olyan mint az országban élő emberek.Egy része értelmes,segítőkész egy része kötekedő,vannak okoskodók,(van aki hülye és okoskodik van aki okos és hülyéskedik)van rosszindulatú van pszichopata és van aki inkább "meg se szólalna " típus,van művelt van sötét...stb!Társadalomrajz kicsiben:)
2011. aug. 14. 21:33
 25/27 A kérdező kommentje:

:)

Persze, ebben igazad van!

2011. aug. 14. 22:52
 26/27 A kérdező kommentje:

Csak nem értem, hogy ezt:

"Ha a legjobbat akarja neki NEM ITT KÉRDEZI MEG!!!!!!"

minek kellett írnod?

Legtöbbször Te sem a kérdésre válaszolsz???? (úgy általában)

2011. aug. 14. 22:56
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát lehet,hogy én is a hülyébbek csoportjához tartozom néha..:)de van amikor értelmeset is tudok írni!:)
2011. aug. 15. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!