Kúp beadása? Hogyan?
16 hós lányomnak képtelenség beadni a kúpot. Kinyomja, forgolódik....nagy ordítás, hiszti... aztán nagy nehezen sikerül. Van ennek valami "technikája, egyszerűbb módja"?
Ti hogyan csináljátok? Segítsetek!
Tudom, van szirup is, de azt sem könnyű belediktálni.
Éjszakára pedig hatásosabb a kúp.

"Kedves" első inkább ne írtál volna!!
Kedves Kérdező!
Én úgy szoktam, hogy elterelem a figyelmét mintha csak pelusoznám és mikor a krémet kenném a popsijára akkor valójában nem a popsijára kenem a krémet hanem a kúpra, így gyorsan, könnyedén túl vagyunk rajta. A lényeg, hogy ne stresszeljen rá, mert akkor összeszorítja a kis fenekét és nagyon nehéz felhelyezni! :(
Ha mégis észre veszi a kúpot várj vele egy kicsit és mikor "elfelejtette" próbáld meg újra a "peluscserét" !!!
Sok sikert!
15 hónapos és egy 4 éves gyerkőc Anyukája

1.módszer:
háton fekszik, felemeled a két lábát ugy hogy egykézbe veszed mindkét bokáját és fenékbe csusztatod a kúpot, de előtte kicsit melegítsd a kezedbe, hogy kicsit síkosabb legyen a kúp felszíne ugy tarthatod benn hogy össze szoritod a két fenékpofát és tartod egy picit nem kell sokáig nemt ezek a kupok testhőmérsékleten hamar olvadnak
2. módszer:
Feküdjön féloldalt, húzza fel a térdét, amennyire tudja. Így a popsit csak egy kicsit kell széttolni az ujjaddal. Sóhajtson egyet - orron be szájon ki - és amikor jön ki a levegő, mehet a kúp.
1.+2. közben figyelem elterelés, beszélj hozzá vagy adj a kezébe játékot amit nézegethet, esetleg apa nem tud segíteni?
Nagy az Isten állatkertje!
1. hozzászóló:
Csak remélem, hogy neked nem lesz gyereked!
A többieknek köszönöm a választ, így szoktam/szoktuk csinálni. Ma 3-an kellettünk hozzá. :(
Van segítségem, próbálom a figyelmét is elterelni, a popsit összeszorítani, de néha még így sem megy. :(
Ilyenkor akkora erő van a gyerekben, hogy csak na! :)
Köszönöm még 1x! Nektek ment a zöld kezecske! :)

Konkrétan a legelső válaszoló "VIBRÁTORRAL és bedugom neki" mondattal válaszolt!!! Szerinted ez nem veri ki a biztosítékot??
Én konkrétan örülök, hogy eltávolították, de valóban kitalálhatnának oda egy olyan bejegyzést, hogy MODERÁTOR ÁLTAL TÖRÖLT HOZZÁSZÓLÁS!!! Sok esetben ezen megy a vita!!!!
Te meg mit vered itt magad?
Későn kapcsolódtál be, gőzöd sincs, hogy az 1. hozzászóló mit írt, mivel már törölték! (jeleztem a moderátornak)
Fújjjjjjolhatsz magadra, hogy ilyeneket írsz, közben meg nem tudod az előzményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!