Kúp beadása? Hogyan?
16 hós lányomnak képtelenség beadni a kúpot. Kinyomja, forgolódik....nagy ordítás, hiszti... aztán nagy nehezen sikerül. Van ennek valami "technikája, egyszerűbb módja"?
Ti hogyan csináljátok? Segítsetek!
Tudom, van szirup is, de azt sem könnyű belediktálni.
Éjszakára pedig hatásosabb a kúp.

Inkább egy bocs vagy sajnálom-ot írtál volna, mint itt "poénkodsz"! De hát nem is vártam tőled mást!
Ha a kérdésre nem tudsz normális, értelmes választ adni, akkor légy szíves ne írogass! Kötekedni lehet máshol is!
Ennek az oldalnak nem erről kéne szólnia! Csak sajnos sok az olyan ember, mint Te! Ahelyett, hogy segítene a másikon, normálisan hozzászólna a kérdéshez, csak sértegeti a másikat, meg írogat mindenféle hülyeséget!
Van gyereked? Ilyen egy együttérző anyuka?
Köszönöm! Sokat segítettél!

De örülök, hogy írok egy hülyeséget, a drága anyukák meg ezen vesznek össze, meert egész nap csak otthon ülnek és nincs jobb dolguk, mint, hogy internetezzenek
13/F

:D
Ti pedig szépen egymásra találtatok! Egy szinten van a 80%-os válaszoló a 13/F-val.
Na én befejeztem, ti csak írogassatok nyugodtan, nem érdekel. :)
Alacsony a kerítés...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!