Vannak itt Németországban élő anyukák?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanokra lennék kíváncsi akik Stuttgart-ban vagy környékén élnek és van babájuk.
Párom oda menne dolgozni, és utána nem sokkal mi is.Egy 7 hónapos kislányunk van.Ha minden összejön, akkor szeretnénk, ha ott járna bölcsibe/oviba/suliba.
Milyen ott az élet?Hogy működnek ezek a dolgok?Milyen a megélhetés és a gyereknevelés úgy általában?
Mennyibe kerülnek a dolgok a babának?(Ruha, étel, pelenka ilyesmik).Általánosságban mire kell felkészülnöm, ha egyszercsak fogjuk magunkat és kiköltözünk?
2011. júl. 26. 18:18
1/2 anonim válasza:
Én itt ismertem meg egy anyukát, ők Nürnbergben élnek, igaz az kb. 200km. Ha nem írna senki, megadhatom az ő elérhetőségét, szerintem nem haragudna meg.
2/2 anonim válasza:
Te tudod a nyelvet???Az én férjem is megy ki a tavasszal ő tudja de én nem és nálunk két kicsi is van,szóval szerintem nyelvtudás nélkül végem lesz kint így lehet nem is merek belevágni vagy te hogy vagy ezzel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!