Németországban élünk, itt milyen mosóporral szokták mosni az itt élő anyukák a kisbák ruháját?
Figyelt kérdés
Nem ismerjük az itteni mosópor márkákat, ha valaki ismer esetleg olcsóbb, de jó minőségű mosóport, kérem ossza meg velünk tapasztalatait, hogy melyiket érdemes itt választani!2011. máj. 25. 23:05
1/3 anonim válasza:
Szia én nemsokára szülök,de a picikémnek a ruháit a persil gold-al mostam persze kímélő program stb... én én próbáltam német márkáju mosószert de még a mi bőrünk se fogadta el mert vakaróztunk tőlle pl.. a spee, ( róka van rajta) én Ariel vagy Persilt veszek, ;) remélem beválik nektek is ..
2/3 anonim válasza:
jah és megnyuktatásképp -éve vagyunk itt Németben ;)
3/3 anonim válasza:
1-éve :D (na sikerült végre ) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!