Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves babának mit szoktatok...

Egy éves babának mit szoktatok adni ebédre, uzsonnára?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy főzős és bébiételt sem akarok minden nap adni, azért vagyok kiváncsi, hogy Ti hogyan csináljátok.
2009. ápr. 5. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Én eddig főztem neki, mostanában már ritkábban. Inkább próbálom a mi ételeinkből adni neki, amit megeszik. (Vagy egyszer-egyszer még bébiétel is.) Tegnap például a mi töltött káposztánkat ette. Összeaprítottam neki a káposztáját félcentis kis darabokra, összetörtem villával a tölteléket és tejföllel és vízzel összekevertem. Nem mondom, hogy elsőre rajongott érte, de végül megette mindet. Ugyanígy szoktam a levesekkel, azokat is bátran adom már neki.
2009. ápr. 6. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!